Scarlett Johansson v Nevesti kot glavna igralka in producentka

Znanstveno-fantastična drama

25. 10. 2020, 07:35 | Scena | Vir: STA

              Scarlett Johansson v Nevesti kot glavna igralka in producentka (foto: profimedia) profimedia

Ameriška igralka Scarlett Johansson bo v znanstveno-fantastični drami Bride prevzela glavno vlogo, obenem bo pri filmu sodelovala kot producentka. Režijo filma za ponudnika pretočnih storitev Apple TV+ bo po pisanju nemške tiskovne agencije dpa prevzel z oskajem nagrajeni čilski režiser Sebastian Lelio.

Zgodba filma Bride (Nevesta) pripoveduje o ženski, ki je bila ustvarjena kot idealna žena, kar je obsesija briljantnega podjetnika. A ko ženska zavrne svojega stvaritelja, je prisiljena pobegniti iz zaprtega okolja in se soočiti s svetom, ki jo vidi kot pošast. Med begom najde svojo resnično identiteto in presenetljivo moč, da se spremeni v lastno stvaritev, je vsebino filma povzel spletni portal Variety.

Scarlett Johansson je bila letos nominirana za dva oskarja - za najboljšo glavno žensko vlogo za film Zakonska zgodba in za najboljšo žensko stransko vlogo v filmu Jojo Rabbit.

Novembra bi morala priti v kinematografe akcijska pustolovščina Črna vdova, v kateri je nastopila v glavni vlogi, a so pri Disneyju zaradi pandemije koronavirusa začetek prikazovanje filma v kinih prestavili na maj 2021, še piše dpa.