N.Z. | 21. 3. 2022, 07:57

Se spomnite Conchite Wurst z Eurosonga? Kontroverzna pevka je spremenila IMIDŽ!

profimedia

Na tekmovanju evropskih povpevk leta 2014 je zmagala z brado in razkošno dolgo obleko. Dejstvo, da je bila pevka rojena kot moški, je polnilo naslovnice evropskih medijev (in širše) še mesece.

Avstrijska pevka Conchita Wurst je leta 2014 zmagala na Eurosongu s pesmijo 'Rise like a phoenix'.

Do danes se je marsikaj tega spremenilo. Pevka je spremenila svoj videz in zdaj v zasebnem življenju, ko ni na odru, nosi kratko frizuro. Za svoje nastope si še vedno nadane lasuljo, obraz pa obilno naliči.

profimedia

Na družbenih omrežjih so sledi več kot 400.000 ljudi, pevka pa tam objavlja različne fotografije. Na nekaterih je videti, da so njeni lasje dolgi (ker nosi lasuljo), obuta je v stiletke in oblečena v dolge obleke, spet na drugih se pojavlja takšna, kot je - torej s kratkimi lasmi, a ob tem vseeno nosi krilo in stiletke.

Sicer pa je Conchita pred tem bila moški z imenom Thomas Neuwirth, ki se tudi zasebno oblači nadvse ležerno. Kot Conchita je nastopil v nekaj šovih talentov. Po zmagi na Evrosongu se predstavlja kot pevka, delala je na modnih revijah Jean-Paula Gaultiera in Karla Lagerfelda, leta 2018 pa objavila, da je okužena z virusom HIV. Takrat je tudi povedala, da je bila o tem prisiljena obvestiti javnost, saj jo je s to informacijo izsiljeval nekdanji partner.
profimedia
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conchita / TOM / WURST (@conchitawurst)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.