9. 2. 2021, 11:41

"Seks s Trumpom je bilo najslabših 90 sekund v mojem življenju!"

profimedia
"Seks s Trumpom je bilo najslabših 90 sekund v mojem življenju!" (foto: profimedia)

Stormy Daniels, pornozvezdnica, ki naj bi leta 2006 imela afero z Donaldom Trumpom, je za podkast Mea Culpa med drugim povedala, da je bil seks z njim eden najslabših, morda pa tudi zares najslabši, v njenem življenju.

Trump naj bi jo skoraj popolnoma gol čakal sede na robu hotelske postelje.

"Enostavno sem otrpnila in nisem vedela, kaj naj rečem. Slekel se je do spodnjih hlač in se namestil na rob postelje. Nato pa vstal in rekel: 'To je zdaj tvoja priložnost. Dokazati mi moraš, kako zelo si to želiš, ali pa se boš morala vrniti v park s prikolicami'," se je spominjala Daniels, ki vztraja pri tem, da je imela spolni odnos s Trumpom.

"To je bilo najhujših 90 sekund v mojem življenju," je dodala.

Nato je nadaljevala, da je bilo srečanje s Trumpom sporazumno in da se je vse skupaj zgodilo zgolj leto potem, ko se je Trump poročil z Melanio.

Bivši predsednik še vedno zanika, da bi se karkoli dogajalo med njim in Daniels, medtem ko ima sama dokaze, da ji je Trumpov odvetnik Michael Cohen za molk o aferi plačal 130.000 dolarjev. Cohen je moral zaradi tega za nekaj časa tudi v zapor, zdaj pa se je Stormy tudi že javno opravičil, ker ji je povzročil 'nepotrebne bolečine' s pregovarjanjem o izplačilu, še pišejo na hrvaške Indexu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.