Uredništvo | 14. 9. 2023, 16:16

Ljubeč objem na Korčuli: Severina delila poseben trenutek in pokazala, kdo jo najbolj osrečuje

Instagram/Severina/posnetek zaslona

Najnovejša fotografija Severine z dopusta prebuja radovednost sledilcev. 

Pevka Severina je ponosna mamica 11-letnega Aleksandra, ki letos obiskuje že šesti razred osnovne šole. Čeprav sinovega obraza na družbenih omrežjih ne sme pokazati zaradi odredbe sodišča, ki jo zahteva njegov oče Milan Popović, je to ne ovira pri objavi njunih skupnih fotografij.

S svojimi sledilci je tokrat na Instagramu delila enega njunih posebnih trenutkov z dopusta na Korčuli, na fotografiji pa je spet spretno skrivala obraz svojega sina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Dolgi topli objemi so najina najljubša igra," je zapisala v opisu in s fotografijo, na kateri žari od sreče, omehčala vse po vrsti.

Pod objavo so se zgrnili pozitivnimi komentarji njenih oboževalcev, ki so se strinjali, da je čudovita in da je lepo, da intimne trenutke deli z javnostjo. "Prelepo, hvala, ker vaše zasebne trenutke delite z nami," je zapisala sledilka. 

Severina je objavila tudi kopico drugih fotografij in razkrila, da se jima je s sinom pridružila tudi nečakinja Mia Popović s sinom ter prijateljica Vedrana Vasić. Pozirala pa je tudi z domačini, s katerimi se je zbližala že v preteklosti, namreč ni prvič, da je Severina za dopustniško destinacijo izbrala Vrnik na Korčuli. 

Priljubljena pevka je sicer znana po tem, da rada objavlja dogodke iz svojega življenja, pa tudi s koncertov. Nedavno je delila videoposnetek z zadnjega koncerta v Voloderju, ko je prehodila celotno dolžino pred odrom in objemala svoje številne oboževalce.