P.M. | 26. 12. 2022, 14:42

Severina je objavila čudovito božično fotografijo in razkrila, s kom preživlja praznike

Instagram/Severina

Tisti, s katerimi preživljaš božič, so tudi najbližje tvojemu srcu, pravijo.

Pevka Severina je na Instagramu delila božično fotografijo s sinom Aleksandrom Popovićem, na kateri sta objeta pozirala pred čudovitim drevescem. Pevka je pozirala v rdeči pižami s prazničnimi motivi, Aleksandar pa v zeleni z božičnimi medenjaki na njej.

"Na božično jutro, zaspano in dolgo ...", je zapisala hrvaška glasbena diva.

"Objemanjem crkljanje, prelepa sta. Aleksander je tam, kjer mora biti, v naročju svoje mame", je zapisano med komentarji pod objavo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je pred tem delila svojo fotografijo pred okrašenim drevescem v elegantni beli obleki in zlatih sandalih s peto ter vsem zaželela vesel božič. "Ob najlepšem prazniku vam želim veliko zdravja, notranjega miru in brezčasne ljubezni", so bile njene besede sledilcem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina ima Aleksandra iz zveze z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, s katerim sta bila v dolgoletni pravni bitki za njegovo skrbništvo. Sodišče je na koncu vendarle določilo, da si bosta starša nad sinom delila skrbništvo, kar pa je tudi bila prvotna želja pevke.

Fotografija mame in sina edinca nosi prav poseben pomen, saj je bilo zvezdnici javno deljenje posnetkov otroka dolgo časa onemogočeno zaradi pravne bitke, ki jo 50-letnica bije z Aleksandrovim očetom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.