P.M. | 20. 3. 2023, 20:02

Je Severina za fotografiranje v Sloveniji izbrala neprimeren prostor? To pravijo sledilci

Instagram/Severina

Pred nedavnim nastopom pri nas si je hrvaška pevska diva dala duška.

Priljubljena hrvaška pevka Severina, ki ima tudi v Sloveniji veliko oboževalcev, je znana po tem, da je na odru nesporna kraljica. Živahna Seve je minuli vikend nastopila v Medvodah oziroma v tamkajšnji športni dvorani. Da se odpravlja na nastop v Slovenijo, je objavila tudi na Instagramu. Ob tem je pripisala: "Medvode, prihajam!" in dodala ključnike, ki so poudarjali ljubezen: 'ljubezen se vrača z ljubeznijo' ter 'radi se imamo'.

Organizatorji koncerta so ob napovedi dogodka zapisali, da se po dolgem času v Medvode vrača prava zabava, ki jo že vsi nestrpno pričakujejo. Tik pred svojim medvoškim koncertom, je Severina posnela serijo fotografij v moških sanitarijah športne dvorane in jih objavila na družbenih medijih. Na eni se je fotografskemu objektivu nastavila tako, da je nogo v elegantnih belih sandalih z visoko peto prislonila na rob pisoarja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Številni komentatorji so bili ob fotografijah navdušeni, zamisel, da pevka premika meje, se jim je zdela zelo všečna in "odštekana". Poleg tega se je mnogim zdel zanimiv kontrast med Severinino lepoto in nič kaj glamuroznim prostorom, ki ga je izbrala za poziranje. V objavi je označila tudi fotografinjo Mateo Smolčič Senčar, kar nam da vedeti, da je šlo za čisto pravi modni "foto-shooting". Pa še nekaj, zaradi Seve je Slovenija dobila najbolj slaven moški wc, bi lahko dodali.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.