13. 10. 2021, 09:00

Sex and the City se vrača že decembra - med snemanjem umrl ta priljubljeni igralec in ali se Samantha vrača? (vse, kar morate vedeti)

Profimedia

Sex and the City je ena izmed najbolj ikoničnih serij vseh časov. Dolgo smo čakali, ampak smo dočakali! Že decembra prihajajo na male ekrane in mi se bomo zleknile na kavč s svojim koktajlom Cosmopoltian, da se bomo vsaj malo poistovetile z njimi. Komaj čakamo!

#1 Sezona bo imela 10 epizod

Nova sezona bo spremljala glavne junake, kako se podajo na pot od zapletene resničnosti življenja in prijateljstva v tridesetih letih do še bolj zapletene resničnosti življenja in prijateljstva v petdesetih letih. Si lahko mislite?

#2 Vsaka epizoda bo trajala 30 minut - tako kot začetne originalne

"Imamo nekaj novih zgodb za povedati," je na Instagramu zapisala Sarah Jessica Parker. "Navdušeni smo!"

#3 S produkcijo so začeli julija 2021 in snemali v bližini New Yorka

Igralci so se z novimi epizodami srečali skoraj 17 let po predvajanju izvirnega finala serije. Številni igralci so bili med snemanjem večkrat fotografirani, zato smo že dobili vpogled v neverjetno modo.

Preberite tudi: To so najbolj drzne modne odločitve raperke Cardi B vseh časov - ne boste verjeli, kaj vse je oblekla

Profimedia
#4 Ogled bo možen decembra 2021 na HBO Max

Nas že srbijo prsti, pa vas?

#5 Slaba novica: Samanthe ne bo

Na snemanje so se vrnile kar tri igralke od originalne štirice. V novi sezoni torej nastopajo Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt) in Cynthia Nixon (Miranda Hobbes).

Kim Cattrall, ki je igrala spolno pozitivno publicistko Samantho Jones, se ne bo vrnila v novo omejeno serijo. In to je novica, ki je razžalostila največ oboževalcev.

#6 Se pa vrača mr. Big (ali Živina)!

Chris Noth je igral v vseh šestih sezonah in v obeh celovečercih. Če bi izgubili še njega, bi to bilo res veliko razočaranje. Kako bi sploh naredili novo poglavje zgodbe brez gospoda Big?

Profimedia
#7 Willieja Garsona, ki je igral Stanforda Blatcha, so septembra pred njegovo smrtjo videli na snemanju

Garson je januarja na svojem Instagramu namignil na svojo vrnitev v serijo. Seveda se bo Stanford vrnil! Vendar je konec septembra Garson umrl pri svojih 57. letih.

Profimedia

"Družina Sex and the City je izgubila svojega člana. Naš neverjeten Willie Garson," je v izjavi za Variety dejal izvršni producent Michael Patrick King.

"Njegov duh in predanost svoji obrti je bil vsak dan prisoten pri snemanju. Bil je tam in dal vse od sebe - tudi ko je bil bolan. V tem žalostnem, temnem trenutku nas tolaži spomin na njegovo veselje in svetlobo."

Priporočamo tudi: Kulturni fenomen Južne Koreje Squid Game, ki je obnorel svet - vse, kar še ne veste (in morate vedeti)

Vir: insider.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.