29. 9. 2020, 13:21

Shannen Doherty v zadnjem stadiju raka: "Ne morem več, pripravljena sem oditi na drugi svet"

Profimedia

Igralka Shannen Doherty, ki je v izjemno priljubljeni najstniški seriji Bewerly Hills 90210 zaigrala v vlogi Brende, je pred petimi leti zbolela za rakom na dojki in ga po večmesečni terapiji tudi premagala. Februarja letos se je bolezen ponovno vrnila, rak se je razširil na bezgavke in prešel v najhujši, 4. stadij.

Številni so se spraševali, kako se 49-letna Shannon počuti, od objave, da se je bolezen ponovila, je namreč minilo več kot pol leta.

Molk je prekinil njen prijatelj, ki je za ameriške medije razkril podrobnosti in pretresel številno javnost.

"Na žalost moram povedati, da je njeno stalne tako hudo, da ne verjamem, da bo dočakala leto 2021. Shannen umira! Zelo težko vam tole pripovedujem, ampak Shannen ne želi bežati od resnice in se popolnoma zaveda, kaj jo čaka."

Še bolj pretresljiva je njegova naslednja izjava:

"Obiskal sem jo minuli vikend, ko mi je povedala, da se ne more več boriti, ker je borba nesmiselna. Rak se je razširil po celem telesu, ona pa želi samo uživati v teh nekaj zadnjih mesecih, ki so še pred njo. Povedala mi je: "Prijatelj moj, ne morem več. Pripravljena sem oditi na drugi svet. Ne skrbi zame, ker sem resnično mirna in spokojna." Komaj sem zadrževal solze, ampak sem skušal ostati močan zaradi nje. Ona je resnično velika borka, ampak ko vam zdravniki povedo, da je vaše celotno telo napadeno od te preklete bolezni, potem se zavedate, da praktično ni več upanja."

*Spodnji fotografiji iz njenega Instagrama sta izpred pet let, ko je po večmesečni terapiji premagala bolezen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.