2. 10. 2020, 09:10 | Vir: STA

Shawn Mendes napovedal nov album z interaktivno spletno stranjo

profimedia
Shawn Mendes napovedal nov album z interaktivno spletno stranjo (foto: profimedia)

Priljubljeni glasbenik Shawn Mendes bo danes izdal singel Wonder, po katerem bo naslovljen tudi njegov novi album. Datum izida albuma je sicer določen za 4. december. Glasbenik ga je razen z novo skladbo napovedal še s postavitvijo interaktivne spletne strani ter z zapisom na družbenih omrežjih, poroča portal Variety.

Shawn Mendes je preko Twitterja in Instagrama z oboževalci delil občutke ob nastajanju novega studijskega izdelka. Med drugim je zapisal, da se ob nastajanju albuma počuti, kot bi se del njega izpisal na papir in bil nato posnet.

"Bolj kot kadarkoli sem poskušal biti resničen in odkrit. To je svet, potovanje in so sanje, to je album, ki sem si ga že dolgo želel ustvariti," je dodal priljubljeni glasbenik.

Spletna stran, ki je nastala ob najavi albuma Wonder, uporabnikom omogoča, da se sprehodijo po sobi, v kateri se med drugim nahajajo seznam skladb, kaseta, okvirji za slike, paketi, jogi in še kaj. Ob kliku na nekatere predmete pa so uporabniki pospremljeni do spletne trgovine, v kateri lahko med drugim prednaročijo album.

Wonder bo četrti album Shawna Mendesa, sledi pa predhodnim izdajam Handwritten (2015), Illuminate (2016) in Shawn Mendes (2018), za katere je prejel več nagrad. V karieri je mladi glasbenik nanizal tudi številne uspešnice, s katerimi je osvajal glasbene lestvice. Med aktualnejšimi je Senorita, ki jo je posnel v sodelovanju s Camilo Cabello, še navaja portal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.