12. 6. 2020, 07:00

Mama Luke Dončića ima v ZDA zelo KUL službo! Preverite!

instagram/Mirjam Poterbin

Slovenija že vse od trenutka, ko se je Luka Dončić usedel na letalo proti ameriškemu Teksasu, budno spremlja njegovo uspešno športno kariero. 

A kamere imajo poleg simpatičnega športnega asa izredno rade tudi dekleta njegove družine; krasno Anamario Goltes, njegovo babico Mileno, in seveda tudi njegovo prelepo mamo, Mirjam Poterbin.

Mirjam že vse od začetka ni skrivala dejstva, da se je z Lukom v Združene države preselila tudi sama, in če ste se morda spraševali, s čim si zapolni svoje dni v Dallasu, je odgovor tokrat razkrila v zadnji oddaji z Zvezdano Mlakar.

Mirjam, ki ima v Ljubljani uspešen frizerski in kozmetični salon, se v Ameriki ukvarja z malce drugačnimi stvarmi.

"Midva z Luko imava v Ameriki čisto ločeni življenji. On živi posebej, jaz živim posebej. Jaz sem tam čisto zaradi drugih stvari, zaradi podpore. Urejam mu stvari," je bila z voditeljico Zvezdano odkrita Mirjam.

V enem od preteklih intervjujev je sicer razkrila, da je tudi v Ameriki ostala v kozmetičnih vodah, saj je tudi v Dallasu delo dobila v kozmetičnem salonu.

Tam so jo namreč prosili, da njihove zaposlene uči o permanentnem ličenju, kot je povedala, pa bo v prihodnje iz salona v Dallasu svoje znanje ponesla tudi po druge kraje v ZDA. 

V intervjuju z Zvezdano pa je Mirjam razkrila tudi, da Luka že komaj čaka, da se lahko za dlje časa vrne v Slovenijo. 

"Mislim, da bo Luka, ko bo končal kariero, naslednji dan v Sloveniji, tako da ne bo ostal tam, gotovo ne. On je navezan na Slovenijo, tako da je to res nekaj lepega, ker je to njegov kraj, njegova država, in takoj ko ima možnost, gre domov. Tako kot zdaj v karanteni, je bil najbolj srečen, ko je prišel domov. Verjetno bo nekaj časa gotovo še tam, vem pa ne. Odvisno, kako bodo poti vodile," je še pojasnila.

Fotografije: Instagram.com/mirjampoterbin

Vir: Cosmopolitan.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.