Sandra Bratuša | 22. 7. 2020, 15:49

Sin Davida Beckhama Brooklyn planira poroko v Italiji

Profimedia

Sin enega najboljših nogometašev vseh časov Davida Bechkama, Brooklyn Beckham  je po samo osmih mesecih za roko zaprosil svojo izvoljenko Nicolo Peltz … Sedaj pa se že vsi pripravljajo na poroko.

Brooklyn Beckham (21) je očitno velik romantik, saj je po samo osmih mesecih zaljubljenosti za roko zaprosil izbranko, igralko Nicolo Peltz (25). Lepotica je bila prej v zvezi z Anwarjem Hadidom (21), bratom Belle (23) in Gigi Hadid (25).

Na roki igralke Nicole se blešči zaročni prstan, za katerega je Brooklyn odštel kar neverjetnih 350.000 funtov. Sedaj pa sta mlada zaljubljenca tudi odkrila, kjenaj bi bila poroka. Odločila staa se za Italijo, za grad/hotel Borgo Egnazia blizu Fasane v pokrajini Puglia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Gre za luksuzni kompleks vil za najem, kjer stane nočitev v dvoposteljni sobi okoli 1000 evrov. V hotelu so dve privatni plaži, toplice in glavni del, ki je dvorec. Tisti, ki zakupi ves hotel, lahko povabi okoli 400 gostov. Toliko gostov pa Brooklyn in Nicola zagotovo bosta povabila.

To pa še ni vse, znan je tudi kuhar, ki bo poskrbel, da bodo gostje uživali v slastni hrani. To ni nihče drug kot slavni Gordon Ramsey (53), ki je tudi sicer skupaj s soprogo Tano dober prijatelj družine Beckham. Vse skupaj spominja na gala poroko ženinovih staršev, Victorie (46) in Davida Beckhama (45), ki je bila leta 1999 in je stala okoli pol milijona funtov. Mladi par želi imeti svojo bazo v Londonu, starši pa jima bodo bojda kot poročno darilo dali vilo.

Gordon s soprogo Tano Ramsey in David s soprogo Victorio so že dolgo družinski prijatelji.

Gordon s soprogo Tano Ramsey in David s soprogo Victorio so že dolgo družinski prijatelji.

Profimedia

Seveda Brooklyn ne bi mogel vsega tega financirati brez bogatih staršev. Premoženje Beckhamovih ocenjujejo na več kot 62 milijonov funtov, njihovo poslovno kraljestvo pa je vredno več kot 370 milijonov funtov. Po drugi strani pa je tudi Nicola iz bogate družine, njen oče Nelson Peltz (72) je direktor investicijskega sklada in pomemben poslovnež ter milijonar, mama Claudia Heffner (65) pa je nekdanja manekenka.

Nicole je odraščala v židovski družini, Brooklynov dedek po očetovi strani pa je tudi žid. Zato bo najverjetneje obred po židovskih običajih. Plačala naj bi jo nevestina starša.  Trenutno je družina Beckham na počitnicah v Italiji, kjer pluje na luksuzni jahti. Na jahti je tudi Brooklynov krstni boter, glasbenik Sir Elton John (73).

Preberite še: Greta Thunberg prejela milijon evrov vredno nagrado za človečnost ALI 9 bizarnih poklicev, ki jih najdemo med uslužbenci kraljice Elizabete

PRIPOROČAMO TUDI: Nemški znanstveniki nameravajo izvesti eksperiment o širjenju virusa med obiskovalci koncertov

  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.