A.B. | 24. 1. 2022, 23:05

Divji ples Marsa, Venere in Merkurja: laži bodo razkrite, ne tvegajte po nepotrebnem

Profimedia

Teden, ki se je začel, bo še zelo pester. Tako trdijo astrologi, ki so izpostavili poseben 'ples' Marsa, Venere in Merkurja. Zaradi močnega planetarnega vpliva lahko do konca tedna pričakujemo številne turbulence, zato so močno odsvetovana vsa nepotrebna tveganja, prav tako pa je priporočljivo, da ste pozorni na iskrenost: prihajajoči dnevi znajo namreč na plan potegniti marsikatero skrivnost ... 

Torek, 25.1.2022

V torek nas znajo presenetiti številne turbulence, zato bosta ključnega pomena dobra organizacija in spoštovanje časovnih rokov. Če vas na ta dan čakajo obveznosti, na katere ste se dobro pripravili in imate dobro časovno organizacijo, boste najverjetneje zelo uspešni in zadovoljni z doseženim rezultatom. Sicer pa bo dogodkov več, kot ste jih sprva načrtovali. Sprejmite jih, kar se da mirno in zbrano - v nasprotnem lahko pride do zmešnjave. Pričakujte večje število pisne in ustne komunikacije, poudarjene pa bodo tematike, ki zadevajo finance in dolgove. Ne spuščajte se v tvegane posle, za katere nimate nikakršnega zagotovila, da bodo obrodili sadove. Čez dan bo možno čutiti razklanost med tistim, kar morate storiti in tistim, kar bi radi počeli in kjer bi radi bili. Prisoten bo občutek eksistenčnega strahu.

Sreda, 26.1.2022

V sredo se bo Merkur vrnil v znamenje Kozoroga, kjer bo ostal še nekaj časa. To je obenem znak, ki kaže na zastoj v vaših projektih in načrtih. Pri nekaterih bo močno poudarjena potreba po premisleku o dosedanjih potezah - potrebno bo storiti nekaj korakov nazaj in premisliti, kje ste storili napako, nato pa jo boste morali popraviti. Morda so bile vaše ideje in načrti popolni, a niste storili nič konkretnega, da bi zamišljeno tudi realizirali. Zdaj bo čas, da se temu posvetite in naredite na tem področju nek konkreten premik. Od vas se bo zahtevala stabilna in organizirana akcija. Poskusite na ta dan gledati z vedrino in optimizmom, kajti le tako boste našli dovolj moči, da vse zaključite s pozitivnimi rezultati. 

Četrtek, 27.1.2022

Po nekoliko težjem torku in sredi prihaja precej bolj pozitiven četrtek, ki bo poskrbel za dinamiko in pestro dogajanje. Pozorni boste morali biti na pretiravanje - v katerikoli skrajnosti. Tudi, če boste pretirano pozitivni, zna to izzvati nekatere nepričakovane posledice, zato se svetuje predvsem zmernost na vseh področjih. Pretirano navdušenje in optimizem vas znata namreč pripeljati tudi do pretiranega razdajanja ter dogovorov in obljub, ki jih v realističnem časovnem okvirju ne boste mogli izpolniti. Ugodne novice lahko pričakujete iz tujine ali v zvezi z nekaterimi certifikati, na katere čakate že dlje časa. Pričakovane so tudi spremembe na področju zakonodaje. 

Petek, 28.1.2022

Petek bo še vedno obarvan z odtenki optimizma, a se bodo na obzorju že kazali rdeči alarmi na področju iskrenosti v komunikaciji. Na ta dan lahko pričakujete večjo mero neiskrenosti - ki bo morda prišla celo z vaše strani. Svetuje se, da na ta dan večkrat preverite vse informacije, ki jih boste dobili. Ker transparentnost ni najmočnejši spremljevalec petkovega dne, se vam svetuje, da prestavite vse pomembne dogovore in podpisovanja pogodb na naslednji teden, ko se bo planetarno dogajanje nekoliko umirilo. Bodite previdni na področju partnerstva. Venera se bo namreč v petek popolnoma umirila, kar pomeni, da lahko pride tudi do stagnacije v partnerskih odnosih. Namesto jeze, nezadovoljstva ali nepotrebnega pritiska se raje nekoliko odmaknite od svojega partnerja in pustite, da se zadeve v primeru konflikta nekoliko poležejo ter stečejo same od sebe. 

Sobota, 29.1.2022

Sobota bo obarvana tako s pozitivno kot potencialno negativno energijo, zato morate biti še posebej previdni. Ker se bo Venera začela znova premikati direktno, lahko pričakujete nekatere konkretne premike na področju partnerstva, čustvenih odnosov in tudi financ. Nekatere zadeve, na katere ste morda čakali zadnja dva meseca, bodo zdaj začele dobivati jasnejšo podobo in zastoji se bodo začeli reševati v pozitivno smer. Ker pa bosta v soboto v konjunkciji dva izjemno močna planeta Merkur in Pluton, bi to znalo vsem nekoliko zamešati štrene. Bodite previdni, kakšne teme odpirate in v kakšnih pogovorih sodelujete - še posebej, če imate kakšne skrivnosti, za katere ne želite, da ugledajo luč sveta. Predvsem v soboto bo veliko možnosti, da vse laži, skrivnosti in spletke pridejo na plan. Če boste vi tisti, ki boste na ta dan razkrinkali kakšno skrivnost ali laž, bodite s to novo informacijo previdni in dobro razmislite, kako boste ukrepali. Sobota prinaša veliko borbenosti, a tudi hladnosti, preračunljivosti in distance, zato je najbolje, da se na ta dan posvetite predvsem sebi in svojemu počutju. Ne zahajajte v nepotrebne konflikte, kajti že v nedeljo sledijo nove zaostritve... 

Nedelja, 30.1.2022

Nedelja bo še posebej zahtevna na področju vašega odnosa z osebami, ki v vašem življenju predstavljajo neke vrste avtoriteto. To je lahko vaš partner, oče, mati ... V vsakem primeru so na tem področju pričakovane številne turbulence. Lahko se zgodi, da oseba, ki je bila doslej v vašem življenju popolnoma avtoritativna, zdaj izgubi to funkcijo (lahko pride tudi do upora zoper taiste osebe). Na obzorju je namreč preobrat v relaciji odnosov - zato se pripravite na nepričakovano. Prevladovala bo kolektivna želja po svobodi in predvsem osvoboditvi, zato na ta dan stopite iz ustaljenih okvirjev in storite nekaj povsem drugačnega. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.