Slovenski manekenki in blogerki Miklavž prinesel malo Ivo

Pridružila se je enoletnemu Vranu

7. 12. 2021, 09:43 | Scena | Piše: A. K.

              Slovenski manekenki in blogerki Miklavž prinesel malo Ivo (foto: Jana Koteska/Instagram) Jana Koteska/Instagram

"Ko se plani spremenijo… ✨ Včeraj smo se še takole crkljali, danes ponoči pa… je Miklavž prinesel malo Ivo! 💞 Čudeži se res dogajajo! 😁 Punci sva super, itak! 💪🏼🙏🏼😇"

Slovenska manekenka, stilistka, modna blogerka in mojstrica makramejev Jana Koteska je na Instagramu objavila veselo novico: drugič je postala mamica.

Z možem Ivom in sinom Vranom, ki je avgusta upihnil prvo svečko, so se razveselili male Ive - za prihod na svet se je odločila prav na dan, ko goduje Miklavž. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Koteska (@janakoteska)

Jano Kotesko, ki ima po očetu makedonske korenine, je slovenska javnost spoznala že pred časom, ko se je uveljavila kot manekenka.

Karierna pot jo je peljala tudi čez lužo in v Milano, kjer je navdušila celo slovitega Giorgia Armanija, a jo je morala začasno prekiniti zaradi diagnoze raka na dojkah.

Izziv bolezni je zdaj 38-letna Jana uspešno premagala in večkrat odkrito spregovorila o zahtevnem zdravljenju. Dejavna je tudi v društvu Europa Donna, ki pomaga bolnicam.

V zadnjem času se diplomirana oblikovalka največ posveča svoji družinici, s katero prebiva v Ribnici na Dolenjskem, in ustvarja čudovite makrameje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Koteska (@janakoteska)