N. V. | 21. 3. 2023, 07:18

Slovenski plesalec navdušil slavno pevko: "Nikoli si nisem mislil, da lahko fant iz malega slovenskega mesta pride tako daleč" (FOTO)

Instagram/Jan Ravnik/fotomontaža

Neverjetno, kaj mu je uspelo. Že veste, ob kom je zaplesal?

Slovenski plesalec in koreograf Jan Ravnik je zaplesal ob boku ene največjih svetovnih zvezdnic Taylor Swift in tako postal del njene spremljevalne plesne skupine na turneji z naslovom Eras.

"Neskončno sem hvaležen, da sem lahko del turneje Eras Taylor Swift. Ne morem opisati, kako se počutim po včerajšnjem otvoritvenem večeru! Nikoli si nisem mislil, da lahko fant iz malega slovenskega mesta pride tako daleč, ampak tukaj smo," je zapisal pod fotografijami, ki jih je delil s svojimi sledilci na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAN RAVNIK (@janravnik)

Ameriška pop zvezdnica je turnejo začela v Arizoni v Glendalu pred 80.000 oboževalci, ki jih je s koncertom popeljala skozi vsa svoja glasbena obdobja.

To je njena prva turneja po skoraj petih letih, na prvem koncertu pa je v nekaj več kot treh urah zapela 44 uspešnic. Po napovedih bo turneja trajala 52 dni, v samo enem dnevu pa je prodala kar 2,4 milijona vstopnic, kar je nov rekord.

S svojim plesom je navdušil tudi druge zvezdnike

V komentarjih mu je čestitala tudi priznana slovenska plesalka in koreografinja Nika Kljun, ki je zapisala, da je njegovo trdo delo poplačano in da je ponosna nanj.

"Samo nebo je meja," je zapisala Kljunova, ki velja za najuspešnejšo slovensko plesalko, ki je svojo kariero zgradila v Hollywoodu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAN RAVNIK (@janravnik)

Podobno kot Kljunova si je tudi Ravnik kariero zgradil v Los Angelesu, ki je postal njegov drugi dom. Pred Swiftovo je med drugimi sodeloval tudi z Mariah Carey, Paulo Abdul, Helene Fisher, Luisom Fonsijem, Brunom Marsom, Lewisom Capaldijem, Khalidom, Kirkom Franklinom in Deanom Lewisom.

Kdo je Jan Ravnik?

Plesati je začel, ko je bil star 6 let. "Bil sem rojen za to in temu primerno nikoli nisem imel plana B za nadaljnje življenje. Vse sem podredil izrazni umetnosti, česar ne obžalujem," je pred časom povedal za Svet24.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAN RAVNIK (@janravnik)

Njegova strast in trud sta bila poplačana. Dvakrat je prejel nagrado za najboljšega plesalca Slovenije in nagrado za najboljšega trenerja/koreografa Olimpijskega komiteja Slovenije. Nastopal je v oddajah Got talent, X factor in TV-oddajah, FOX TV, Alter Ego, reklamah.

V Los Angeles se je preselil pred šestimi leti s ciljem, da se približa najboljšim na svetu. Zdi se, da mu je to vsekakor uspelo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.