Slovenski rokenrol dogodek leta v Stožicah prestavljen na leto 2021

Negotove razmere

4. 7. 2020, 08:10 | Scena

              Slovenski rokenrol dogodek leta v Stožicah prestavljen na leto 2021 (foto: Luka Kaše/Big Foot Mama) Luka Kaše/Big Foot Mama

Veliki jubilejni koncert skupine Big Foot Mama v Areni Stožice ob 30-letnici kariere, ki je bil napovedan za 3. oktober 2020, je zaradi trenutnih negotovih razmer zaradi koronavirusa prestavljen za eno leto, so sporočili organizatorji. 

Trenutna vladna uredba onemogoča izvedbo večjih koncertov v zaprtih prostorih. Ker je prihodnost glede dovoljenih kapacitet zelo negotova in ker priprava ter izvedba koncerta zahtevata določen čas, je morala Big Foot Mama kot organizator sprejeti težko odločitev.

Ker ni jasno, kdaj bo ponovno dovoljeno organizirati koncerte te velikosti, so se Bigfooti odločili, da 30-letnico izpeljejo leto kasneje - 2. oktobra 2021 v Areni Stožice. Že kupljene vstopnice veljajo tudi za nov termin!

Izjava Big Foot Mame: 
»Spričo še vedno nestabilnih razmer v letu 2020 pri tako masovnem projektu, kot je veliki koncert v Stožicah, ne moremo zagotoviti upoštevanja vseh predpisov, saj se spreminjajo iz tedna v teden in vse je videti negotovo za jesen, zato smo žal primorani našo 30-letnico prestaviti!

Koncert je že na pol razprodan in vsi smo komaj čakali na slovenski rokenrol dogodek leta. Ampak ta naš koncert, ki bo verjetno koncert kariere, saj res pripravljamo veličasten šov, nam pomeni preveč, da bi ga prepustili na milost in nemilost dejavnikov, na katere nimamo vpliva. Za nas in vas in vse bo najbolje, da počakamo na bolj gotove razmere. Brez skrbi, rokenrol v tem času ne bo umrl! Tako smo se odločili, da se bo naš veliki koncert ob 30-letnici Big Foot Mame zgodil leto dni kasneje, 2. oktobra 2021. Razen novega datuma ni sprememb, saj že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za nov termin!«