R. K. | 7. 12. 2022, 11:22

Smrt slavne hollywoodske igralke pretresla javnost: zdaj so znani rezultati obdukcije

Profimedia

Anne Heche je avgusta doživela hudo prometno nesrečo, zaradi katere se je več dni borila za življenje in nazadnje podlegla poškodbam. Zdaj je znano, kaj jo je ubilo.

Pred meseci je svet pretresla novica, da je v tragični prometni nesreči preminila ameriška igralka Anne Heche. Po nesreči so začele krožiti špekulacije, da naj bi bila za nesrečo in smrt kriva zloraba prepovedanih drog in alkohola. Sedaj pa so v javnost pricurljali podatki z obdukcije, ki razkrivajo, kaj se je v resnici zgodilo.

Hechejeva se je 5. avgusta ob 10.56 z veliko hitrostjo zaletela v stavbo, njen avto pa je pri tem zagorel. Gasilci so na kraj nesreče prispeli hitro, vendar ponesrečenke niso mogli takoj rešiti iz avtomobila, saj sta jim gost dim in ogenj kar 45 minut oteževala delo. Igralka je utrpela tako opekline prve kot druge stopnje, 11. avgusta pa so jo razglasili za možgansko mrtvo, poroča TMZ.

Profimedia

Njeno telo ni moglo absorbirati kisika

Obdukcija je razkrila, da Hechejeva v času nesreče ni bila pod vplivom drog ali alkohola, so pa v njenem urinu našli sledi kokaina, marihuane in fenatila, a naj bi fenatil proti bolečinam dobila v bolnišnici. Pri obdukciji so v njenih dihalnih poteh našli saje, mrliški oglednik pa je ugotovil da je zaradi visokih temperatur in vdihavanja dima utrpela hude poškodbe, so navedli pri People.

Poročilo med drugim navaja, da so bile opekline tako hude, da telo igralke zaradi njih ni bilo več spodobno učinkovito absorbirati kisika, kar je povzročilo možganske poškodbe, zaradi katerih je igralka nazadnje podlegla. K smrti igralke je prispevala tudi zlomljena prsnica, ki je po mnenju mrliškega oglednika igralki pri dihanju v gorečem avtomobilu povzročala velike bolečine. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.