A.B. | 5. 2. 2022, 14:43

TO so tri NAJBOLJ karizmatična astrološka znamenja: ste med njimi?

Profimedia
TO so tri NAJBOLJ karizmatična astrološka znamenja: ste med njimi? (foto: Profimedia)

Vsako astrološko znamenje naj bi odlikovala neka specifična lastnosti, ki ga ločuje od ostalih. Nekateri so izjemno ljubeči in skrbni, drugi vzkipljivi in temperamentni, tretji so zelo družabni, četrti se raje držijo zase ... Med vsemi dvanajstimi horoskopskimi znaki pa so trije takšni, ki jih odlikuje neverjetna karizma, katere enostavno ni moč spregledati. Ste med njimi? 

LEV 

Ponosni lev velja za kralja vseh horoskopskih znakov, razlog za to pa tiči tudi v njegovi neverjetni sposobnosti zbiranja ljudi okoli sebe - tudi, ko si tega pravzaprav ne želi. Leva namreč odlikuje neverjetna karizma - avra, s katero vstopi v nek prostor, pa v trenutku prtegne pozornost vseh ostalih. Poleg tega, da levi veljajo za izjemno ponosne osebe, imajo namreč izražen občutek skrbnosti za sočloveka ter posebno vrsto topline, s katero ustvarijo vtis, da se lahko vsakdo opre na njih. 

ŠKORPIJON

'Mračnjaškega' škorpijona, kot mu ponekod radi pravijo, med drugim spremlja zloglasna reputacija maščevalnosti. Glede na to, da z njihovo hišo upravlja najbolj oddaljen in neraziskan planet Pluton, jih odlikuje tudi precejšnja mera mističnosti, ki zgolj prispeva k njihovi karizmi. Škorpijoni namreč že v osnovi veljajo za posebno magnetske ljudi, ki naj bi druge privlačili k sebi tudi s svojim izrazito močnim pogledom.  

BIK 

'Zemeljski' biki veljajo za enega najbolj stabilnih horoskopskih znamenj in prav njihova prizemljenost je tista, ki pripomore k njihovi neverjetni karizmi. Poleg tega, da so biki načeloma veliki hedonisti in da zanje velja, da uživajo v vseh lepotah in razkošju tega sveta, jih spremlja velika mera umerjenosti in trdnega, stabilnega vedenja. Prav zato v družbi bikov tako pogosto začutimo posebno vrsto topline, razumevanja in tudi opore. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.