Ž.A. | 14. 4. 2022, 12:02

Sramota in plaz številnih kritik: Kendall in Kylie Jenner nista vedeli, kaj pomeni TA beseda

Profimedia

Neprijetna situacija, ki bo hitro zasedla rumene strani.

Sestri Kendall in Kylie Jenner sta pred kratkim z mamo Kris in sestrami Kourtney, Kim in Khloe spregovorili za Access Hollywood, ampak njune neposrečene besede so hitro našle uporabnike TikToka.

Profimedia

V šovu so se igrali igro, v kateri je voditeljica v enem izmed vprašanj vprašala, kdo je najbolj varčen v družini. Angleška beseda za varčen je frugal.

V posnetku jasno vidimo, da sta Kris in Kourtney v trenutku dvignili fotografijo Kendall, da naj bi bila ona najbolj varčna, vendar Kendall ni ravno vedela, kaj beseda tudi pomeni.

"Ne vem, kaj to pomeni," je dejala Kendall, nato pa ji je Kourtney razložila, da to osebo vedno zanima, koliko kaj stane.

"O, ja, sem zelo varčna," je hitro odgovorila Kendall, ki ni bila najbolj prepričana. Uporabnike je zmotila tudi Kylie, ki je bila vidno zmedena ob vprašanju, zato številna predvidevanja pravijo, da tudi ona ni poznala pomena te besede.

"Kylie je čakala, da se drugi odzovejo, zato se je pretvarjala, da vse ve," je prepričanje enega izmed uporabnikov.

Presodite sami:
@amkardashian #kendalljenner #kyliejenner #krisjenner #kimkardashian #khloekardashian #foryou #kourtneykardashian #rich #lol #sister ♬ original sound - Kardashians & Jenners

"Tisto, ko si tako bogat, da nikoli nisi slišal ali moral uporabiti besede varčen," je zapisal drug uporabnik, medtem ko so se tovrstni komentarji le vrstili.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.