6. 12. 2021, 14:05

Starejša hči Branka Đurića Đura gre po očetovih stopinjah (ime pa je dobila po jogurtu)

profimedia

"Ko sva se zaljubila, si nisva upala niti sanjati o skupnem življenju, pa sva si vseeno predstavljala, da bova imela enega otroka in, ker je bil ravno takrat na trgu nek bio jogurt, ki mu je bilo ime Zala, sva rekla, da bo tako ime tudi najini hčerki. Imel sva tam za ogledalom v dvigalu skrit pokrovček tega jogurta, da sva ga lahko tu gledala in sanjarila, da bova nekoč imela Zalo," je v nekem intervjuju povedala Tanja.

25-letna Zala Đurić, hči igralca Branka Đurića in Tanje Ribič, več kot očitno nadaljuje igralsko pot svojih staršev. Po dokončani prestižni igralski šoli HB Studio v New Yorku ji je že uspelo odigrati nekaj vidnejših igralskih vlog, med katerimi je zavidljiv delež glavnih, piše Večernji list.

Poleg igralstva Zala svojo energijo posveča tudi v pisanje pesmi in poezije. 

Pa vendar je svoje dni Branko Đurić prav za Večernji list priznal, kako brez uspeha je skušal Zalo pregovoriti, da bi ne šla v igralstvo:

"Poskušal sem jo pregovoriti, da si premisli. Rekel sem, da je samo še en poklic težji od igralca. In ko me je vprašala, kateri poklic je to, sem ji rekel: 'Igralka'."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)