N. V. | 27. 7. 2022, 08:45

Uau, kakšna lepotica! Ste vedeli, da je Obamova hči tako privlačna?

Profimedia

Tako je danes videti starejša hči nekdanjega predsednika Združenih držav Amerike.

Ko je Barack Obama pred trinajstimi leti postal 44. ameriški predsednik, sta bili njegovi hčerki Malia in Sasha še otroka. Danes sta obe odrasli ženski, ki pritegneta marsikateri moški pogled.

Življenje pod sojem luči

Sasha in Malia Obama sta zrasli pred očmi javnost, ko pa je Obama odslužil dva mandata v Beli hiši, se je družina umaknila iz soja žarometov.

Življenje Malie, ki je nedavno praznovala svoj 24. rojstni dan, in Sashe je postalo lažje, saj je bil pred tem nadzorovan vsak njun korak in prostega gibanja domala nista poznali, poroča portal Moški svet.

Profimedia

Obama je ob jubileju svoje starejše hčerke, ki prisega na ulični modni slog, zapisal, da bo ne glede na to, da je odrasla v čudovito in sposobno žensko, vedno njegova deklica in da jo bo vedno bodril.

Njena kariera

Malia se je preteklo leto preselila v Los Angeles, potem ko je končala študij na prestižnem Harvardu, kjer se je kalila kot scenaristka.

Trenutno dela na scenariju za novo serijo Hive, poroča ameriški portal Daily Mail. Že pred tem je nabirala izkušnje v seriji Girls in pri produkcijski hiši The Weinstein Company.

Pred njo je po napovedih številnih bleščeča kariera, zaradi priimka pa ji bodo verjetno odprta mnoga vrata po svetu.

Zasebno življenje

Malia je domnevno v zvezi z Roryjem Farquharsonom, s katerim je študirala na Harvardu, kar pa so zgolj ugibanja medijev.

Profimedia

Lepotica

Malia Obama je pred našimi očmi zrasla v osupljivo mlado damo. Zaradi njene dolge in vitke postave je videti kot supermodel, saj je visoka 185 centimetrov.

Profimedia

Svojo višino je podedovala po obeh starših, saj je nekdanji predsednik le en centimeter višji od svoje odrasle hčerke, mama Michelle Obama pa meri 180 centimetrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.