N. Vo. | 12. 2. 2024, 12:51

FOTO: To je bil zanj najpomembnejši večer v karieri, a ga je zasenčila Taylor Swift

Profimedia/fotomontaža

Za marsikaterega glasbenika je nastop na Super Bowlu cilj, ki ga želi doseči v karieri. In letos je ta čast pripadla Usherju, a njegov povprečen nastop ni bil deležen pretirane pozornosti svetovnih medijev prav zaradi ameriške glasbenice Taylor Swift.

V nedeljo zvečer se je na stadionu Allegiant v Las Vegasu v Združenih državah Amerike odvijal vrhunec športne sezone NFL, finale Super Bowla.

Dogodek je bil veliko več kot le nogometna bitka med Kansas City Chiefs in San Francisco 49ers, ki se je končala z zmago Chiefsov z rezultatom 25-22 po podaljšku. Najbolj gledan športni dogodek leta v ZDA je vsako leto še posebej pomemben tudi za glasbene zvezdnike, ki imajo edinstveno priložnost, da z nastopom v polčasu predstavijo svoje delo med celotno kariero. Letos je ta čast doletela R&B pevca Usherja.

Profimedia

In če vsako leto poleg nogometnih zvezdnikov naslovnice polnijo nastopi glasbenikov, je letos več pozornosti dobila Taylor Swift, ko je z zmagovalnim poljubom proslavila uspeh svojega srčnega izbranca Travisa Kelceja, ki je s svojim moštvom slavil zmago. Mnogi so se namreč spraševali, ali ji bo na tekmo uspelo priti pravočasno, saj je v sklopu nastopov svoje turneje še en dan prej nastopila v Tokiu.

Taylor je k svojemu fantu stekla v objem in mu pritisnila vroč poljub.

Taylor je k svojemu fantu stekla v objem in mu pritisnila vroč poljub.

Profimedia

Družbena omrežja so polna komentarjev, da je Taylor Swift dobila več "časa na zaslonu" kot marsikateri tekmovalec na igrišču, zvezdnica pa je poskrbela tudi, da je letošnji zaključek sezone NFL gledalo veliko več ženskega občinstva kot sicer.

Mnogi so prepričani, da je njena prisotnost ob zmagi ekipe njenega izbranca popolnoma zasenčila letošnje nastopajoče - R&B zvezdnika Usherja in njegovih gostov will.i.am, Alicie Keys, Ludacrisa in drugih.

Usherjev nastop je bil sicer prava paleta njegovih največjih uspešnic, pri čemer je z izvrstnim plesnim in pevskim talentom ter energičnimi spremljevalnimi plesalci ustvaril povprečen šov. 

Zgodovinski dosežek Chiefsov, ki so postali prva ekipa po 19 letih, ki je uspela ubraniti naslov prvaka Super Bowla, ni bil edini razlog za navdušenje. Tekma je postala najdaljši Super Bowl doslej, saj je trajala skoraj 75 minut. Ponovno je z izjemno igro v podaljšku blestel tudi Mahomes, ki je še enkrat dokazal, zakaj velja za enega najboljših igralcev lige.