22. 4. 2021, 12:12

Suri Cruise je stara 15 let (in na las podobna mami Katie v njenih mlajših letih)

profimedia
Suri Cruise je stara 15 let (in na las podobna mami Katie v njenih mlajših letih) (foto: profimedia)

Hči bivših zakoncev, Katie Holmes in Toma Cruisea, je praznovala 15. rojstni dan. Številni so mnenja, da je praktično kopija svoje mame, ko je ta bila mlajša.

Nizek kroj temnih kavbojk, kratka bela majčka, usnjena jaknica in dolgi rjavi lasje so bili dovolj, da so njujorčani za hip mislili, da gre za fatamorgano in da se po njihovi ulici sprehaja mlajša inačica Katie Holmes.

Suri Cruise je pred dnevi s prijateljicami praznovala svoj 15. rojstni dan tako, da je med drugim pozirala s šopkom rož.

"Suri je ista kot Katie. Neverjetno ji je podobna. Zelo je lepa in ve se, po kom je podedovala te gene. Sploh ne vem, kdaj se je to zgodilo? Še včeraj je bila punčka, zdaj pa je zrasla v dekle. Škoda, ker očeta ni tukaj, da bi bil priča temu. Nekoč mu bo še zelo žal. Čeprav se smehlja, pa mislim, da ji ni lahko. Še en rojstni dan brez očeta," je bil le eden od komentarjev, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, ko so se na spletu pojavile Surijine fotografije.

Medtem pri The Sun pišejo, da 58-letni igralec Tom Cruise praktično ni prisoten v hčerinem življenju, zato pa je 42-letna Katie tista, ki je poskrbela, da je bila rojstnodnevna zabava Suri nepozabna.

"Ne želim o njej preveč govoriti v medijih, a lahko rečem, da je zares prekrasna. Moj cilj je bil vedno negovanje in podpora njeni individualnosti, lahko pa rečem, da je od nekdaj imela močan karakter. Vztrajna je in trudi se, da vedno doseže, kar si je zadala," je v enem od intervjujev povedala Katie.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.