Julka Firbič | 8. 4. 2021, 09:03

Svež (in super privlačen) obraz v seriji Šverc Komerc

POP TV
Svež (in super privlačen) obraz v seriji Šverc Komerc (foto: POP TV)

Ostro žensko oko je gotovo že takoj zaznalo in v celoti poskeniralo novo igralsko figuro v še vedno najbolj priljubljeni seriji na POP TV. Zabavni hrvaški igralski ekipi se je pridružil nov član, ki igra slavnega igralca, ta v Lokvico pride nabirat avtentične izkušnje za svojo novo vlogo. To je Toni Kralj, lepotec in šarmer, ki mu ni para, saj pred njim padajo mlade in stare lokviške žene in mladenke. 

Borko Perić v seriji igra igralca, ki mu ni niti malo podoben, razkril pa je še veliko skrivnosti o sebi in svojem liku, tudi to, da obožuje igrati vloge brezmejno simpatičnih norcev, kot je Toni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️ (@pericborko)

Perić v prvi vrsti ni igralec z veliko izkušnjami v priljubljenih serijah, niti tisti, ki si neizmerno želi biti v popularni holivudski ameriški seriji. Je namreč gledališki igralec in režiser.

»Nikoli ne vidim svojega dela kot nečesa, kar se opravlja zaradi neke priljubljenosti. Nasprotno, raje sem ob strani in ne v nekem središču pozornosti v zasebnem življenju. Toda televizijski medij s sabo prinaša tudi to komponento. Priljubljenost ni eno od mojih meril za sprejem službe. Rad delam in sem del projektov, v katerih imam priložnost izboljšati sebe in se naučiti česa novega. Lahko rečem, da sem navdušen nad ekipo serije Šverc Komerc. Njihova strokovnost, priprava in kondicija so vrhunski. Vse pohvale. Vesel sem, da sem nekaj časa preživel z njimi na snemanju,« pravi Borko Perić.

Zanimiv je tudi mogočni priimek Kralj, ki ga v seriji nosi Toni in ima kar nekaj povezav z igralčevim življenjem, tako jih razlaga Borko: »Seveda gre zgolj za naključja. Vloga kralja v predstavi ‘Ustava Republike Hrvaške’, ki jo še vedno igramo v mojem domačem gledališču SK Kerempuh, in vloga Tonija Kralja nimata nobene kontaktne točke razen priimka. Zagotovo pa oba spadata med meni najljubše like, ki sem jih igral. Vsak je po svoje nor in brezmejno prijazen.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️ (@pericborko)

O svojih željah in pogledih na prihodnost pa mladi igralec prizna: »Vedno bolj imam občutek, da se obračam na režijo in da si želim v prihodnosti več gledališča in filma s tega položaja za kamero in ne pred njo. Igralec je po naravi lahko vsestranski, ker mora igrati vse, potem pa morda od tod izvira potreba po režiji.«

Igralec svojim oboževalcem prizna še domotožje, saj nima časa za obisk rodne Pule. Pogreša morje in rad bi naredil nekaj, da bi bolje organiziral svoj čas, da bi lahko prišel do Istre.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.