10. 9. 2021, 17:39

Ta teden na Instagramu: Anamaria Goltes zaposluje, Goran Dragić kot James Bond in še poletna Tanja Žagar

IG: the_1_dragon
Ta teden na Instagramu: Anamaria Goltes zaposluje, Goran Dragić kot James Bond in še poletna Tanja Žagar (foto: IG:  the_1_dragon)

Medtem, ko so nekateri zvezdniki še prav počitniško razpoloženi, drugi že s polno paro snujejo nove podvige. Če boste pazljivi, lahko preko tokratnih objavih ujamete naslednjo službo. Če ste le dovolj kreativni za projekt, ki ga pripravlja Anamaria Goltes. 

#1 Hamer in Ilka Štuhec
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A M E R (@hamermusicofficial)

Imamo nov bend in imenuje se Hamer. Kaj počnejo? Trenutno se smukajo naokoli z eno naših najboljših smučark Ilko Štuhec. Menda se bo preizkusila v malce drugačnih podobah, ko smo jo bili vajeni doslej – stopa namreč na filmsko sceno. Je pa na čelu zasedbe Hamer vsem dobro poznan Tim Kores – Kori. Pevec, radijski voditelj in tudi nekdanji tekmovalec šova Znan obraz ima svoj glas. Namestite opomnike na 15. september!

#2 Zvezdniki pred zahtevnimi izzivi
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Ste tudi vi že preklopili na nov adrenalinski šov Exatlon Slovenija, ki se vrti na Planet TV? Se splača, saj gosti kar nekaj slovenskih zvezdnikov in športnikov. Med drugim tekmujeta tudi par Nives Orešnik in Andrei Lenart. Izzivi, ki jih čakajo v šovu, so morda najtežje preizkušnje, ki so jih tekmovalci kadarkoli morali premagovati na malih zaslonih. Še to – voditelj te oddaje je nekdaj prvi glas slovenskih prenosov formule ena Miran Ališič.

#3 Tanja Žagar pokazala svojo poporodno postavo
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Ena naših najbolj zaželenih pevk Tanja Žagar nam je pretekli teden mahala z morja. Temperature so velele lahkotnejša oblačila in Tanja je pokazala vse krasote svoje poporodne postave. »Uživam v morskem septembru,« je zapisala nemudoma se je usulo preko 5.000 všečkov.

#4 Tajni agent Goran Dragić?
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Kam pa kam v takšnem finem gvantu? Resda celo Slovenija šušlja o Goranovi ločitvi, a očitno je bila tale fotografija dovolj, da je preusmerila vsaj malo pozornosti. Odzvali so se tudi zvezdniški kolegi. »Šmekeruuuuuu,« je zapisal Luka Dončić, Challe Salle pa je pripomnil, da je videti kot James Bond.

#5 Ani Klašnji gre na smeh
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Da je vstopna točka v jesen precej vroča pokaže tudi Ana Klašnja, ena najuspešnejših baletnih plesalk pri nas. Zapisala je, da se sooča s poškodbo noge, ki ji preprečuje poplesavanje na odru, zato so nasmehi, kot je ta na fotografiji, te dni bolj redki. »Ampak danes se počutim zelo pozitivno, saj gre počasi na boljše,« je zapisala Ana. Izklesana plesalka si lahko mirno privošči malce pavze. Sicer pa tako ali tako že šiba tudi pred odrom Slovenija ima talent!

#6 V družbi prvaka
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

»Avgusta 2018 sva s Primožem pred Vilo Podrožnik za zmago na kraljevski etapi Toura zasadila javor, simbol moči in vztrajnosti. Danes sva se od srca nasmejala drevescu, ki nikakor noče hitreje rasti. A sva se tolažila, da hoče najprej pognati močne korenine. Tako, kot to velja za vse šampione,« je pod fotografijo zapisal Borut Pahor, na kateri sedi z našim prvakom Rogličem. Čestitke Rogla!

#7 Zapeljive noge Anamarie Goltes
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)

Spremljevalka Luke Dončića se je vrnila domov in ujela čudovit sončni zahod – to povemo zato, ker ga verjetno niste niti opazili, saj so bržda vso pozornost pritegnile njene zapeljive noge. Kot še zapiše, se trenutno loteva dveh novih projektov in celo išče zagnane sodelavce, ki bi jih pomagali na tej novi poslovni poti. Bi želeli biti del njene ekipe?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.