Ta teden na Instagramu: BePop o šolskih spominih, Špela Grošelj o romantičnih kriterijih in Ilka Štuhec o rutini

3. 9. 2021, 15:12 | Scena

              Ta teden na Instagramu: BePop o šolskih spominih, Špela Grošelj o romantičnih kriterijih in Ilka Štuhec o rutini (foto: IG: @spelagroselj) IG: @spelagroselj

V ritmu prihajajoče jeseni se poleg rutine vračajo tudi bolj razmišljujoče tematike - tudi na zvezdniške Instagram profile. Ilka se že zbuja bolj zgodaj kot se nam zdi človeško, Alya pleše, Špela Grošelj pa razmišlja o kriterijih, ki si jih postavimo za potencialne partnerje. Debata že poteka - ne zamudite.

#1 Alya spretno vrti svoje boke

Pevka Alya te dni obuja spomine na Zvezde plešejo. »Kaj bi jaz brez petja in plesa. To je takšna terapija, ne znam si predstavljati življenja brez,« je zapisala pod video, na katerem spretno giblje svoje boke s plesalcem Miho Peratom. Zaupala nam je še, da je ta posnetek nastal tik pred njunim nastopom – tako, malo za hec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALYA [Official Site] 🔹 (@alyamusic)

#2 Bepopovke obujajo spomine na prvi šolski dan

Prvi šolski dan je za nami in nekdaj zelo priljubljena skupina Bepop imajo za nas uganko: Jih prepoznate na fotografijah?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bepop (@bepop_ladies)

#3 Špela Grošelj o kriterijih

Debata! Bi za ljubezen spustili kriterije ali ne? »Ko gre za ljubezen, ne verjamem v "spuščanje kriterijev" in v racionalne odločitve, samo zato, da ne bom ostala sama ... Stremim k temu, da bo moj partner ljubeč, zabaven, da bo razumel mojo strast do dela, ki ga opravljam, da mi ne bo odžiral hrane, si bo želel družino, me bo sprejel tàko kot sem in, da bo med nama vladalo zaupanje in spoštovanje,« je pod svojo fotografijo zapisala Špela Grošelj. Saj se bere kot nekaj, čemur bi avtomatično prikimali, a kaj, ko se v praksi prevečkrat kaže, da na koncu še vedno izberemo narobe. Imate  o tem mnenje? Potem se za debato kar hitro pofočkajte v komentarje pod Špelino objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

#4 Naša zlata plezalka iskreno o dogajanju po olimpijskih igrah

Janja svoj zapis začne s tem, da je bila nekaj časa tiho na družbenih omrežjih. »Nisem veliko plezala po OI. Če sem iskrena, si nisem mogla niti predstavljati, da bi šla plezati ali se za to posebej trudila. Počutila sem se mentalno in fizično utrujeno,« je  iskreno priznala. Motivacija se počasi vrača in za njo bomo lahko navijali na tekmi v Kranju. Pa da vidimo, kaj nam je slovenska Spidermanka pripravila tokrat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANJA GARNBRET (@janja_garnbret)

#5 Vrhunska smučarka po premoru stopila v »mrzle pancarje«

Ilka Štuhec se vrača. Zopet je stopila v čevlje svoje rutine in se začela zbujati ob 4.30 uri zjutraj, ker saj veste – dan se po jutru pozna. Čeprav jo v teh nečloveških urah čakajo mrzli pancerji, ji to ne krati jutranjih užitkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec)

#6 Včasih supa, včasih vesla

Na družbenih medijih vedno aktivni predsednik Borut Pahor, se ta teden znašel v zibajoči ladjici sredo blejskega jezera. V opisu je zapisal, da so bili vsi supi pač zasedeni, zato se je usedel na ladjico in se popeljal po jezeru. Vreme mu je dobro streglo, ljudje pa so se – kot vedno – prav tako odzvali. Več kot 24.000 ogledov? Ni slabo, gospod predsednik, ni slabo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)