6. 8. 2021, 13:10

Ta teden na Instagramu: Borut Pahor v vodi, BQL na kolesu in brata Dragić v smehu

instagram.com/bqlgram

Pregledali smo objave na slovenski Instagram sceni in za vas izbrali nekaj tistih, ki so pretekli teden najbolj izstopale. Morda pa odkrijete nove slovenske IG zvezde, ki jim preprosto morate slediti. 

Mokri predsednik

"Počasi, previdno zaradi operacije na srednjem ušesu, se vračam tudi v plavanje. Voda je topla in čista, ko se srce po 15 minutah popolnoma umiri, se zatopim v zamahe in dihanje. Drugo leto naj bi se vrnil na triatlonska tekmovanja. Prevzema me neučakanost," je ob namakanju v hladni morski vodi zapisal vedno aktivni predsednik države Borut Pahor.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Nina Pušlar zapoje in povabi na koncerte v živo

V kratkem IG posnetku Nina predstavi svojo nove pesem Tople oči in pove, da jo naslednjič pojemo skupaj -  v živo. V posnetku so vključeni tudi datumi koncertov, se pa prej vsekakor naučite tole pesem, da ne bo potem zagate na dogodku v živo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

BQL že v akciji

Naslednji teden se namreč obeta nov komad priljubljenega glasbenega dueta. Kdo se skriva pod konjsko glavo sicer ne vemo (ugibajte z nami), smo se pa zelo zabavali ob trumi navdušenih oboževalk, ki so s srčki zasule komentarje pod to objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Saša Lešnjek uživa na Rabcu

Prikupna 22-letna pevka je ponudila sončen pozdrav iz Rabca in se v komentarju pošalila, da je v fotografijo nespretno vključen tudi prst njenega izbranca, Alexa Volaska. "Js, morje in Alexov prst," zapiše, ko se zavrti na vrhuncu poletja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek)

Lili Žagar z družino na pohodu po Sloveniji

Marko Potrč se te dni skupaj s svojo izbranko Lili in otrokoma mudi po Sloveniji. Tokrat so obiskali Bohinj in okolico, v komentarjih pa se pridno nabirajo predlogi za preostale prečudovite destinacije v naši deželi, zato jih ne pozabite prebrati in dobiti kakšno idejo za sobotni izlet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar)

Hajdi Korošec o družini

"Mi se imamo radi," ob družinski fotografiji zapiše Hajdi Korošec Jazbinšek, ki bo tudi krasila naslovnico prihajajoče revije Story. "Nobena družina ni popolna…. včasih se skregamo, včasih smo hudi, včasih tudi jezni. Ampak karkoli pride družina je družina in moje srce bo vedno bilo za vas," pove ob objavi, ki je hitro prejela več kot 800 všečkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Dimičeva največja oboževalka

Ko se te dni govori le o srčnih fantih, ki zbirajo vse moči v košarkarski dvorani, da bi se čim bolj približali odličju na olimpijskih igrah, jih doma čakajo zveste oboževalke. Adrijana Dimec, soproga Žige Dimca, strpno čaka, da se njen dragi vrne iz Tokia, še prej pa s sanjsko ekipo pomete s konkurenco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D R I J A N A D I M E C (@adrijanadimec)

Igrivi trenutki bratov Dragić

Ko smo že pri košarki – kdo ne mara bratske ljubezni? Oglejte si prikupen videoposnetek, v katerem se starejši brat Goran ponorčuje iz gest svojega mlajšega brata Zorana, za katerega bomo vsi skupaj v soboto trdno držali pesti!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Presenečenje za Rebeko

Slovensko pevko Rebeko Dremelj je razveselila prikupna risana fotografija, ki je zelo izvirno in domiselno darilo za darilo. Ob priložnosti se je Rebeka pošalila, da je vsaj na fotografiji lahka kot peresce!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Zdrava jutranja poslastica

Naj vas Malinca Nastja razvadi z okusnimi in puhastimi mini bananimi palačinkami. Recept se skriva v opisu pod fotografijo, a menimo, da nismo edini, ki bi želeli, da se nam zgodaj zjutraj postrežejo kar same.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.