6. 11. 2021, 16:00

Ta teden na Instagramu: Challe in Dragić pod košem, Jan Plestenjak z albumom in Maja Keuc z nasvetom

IG: challe_salle

Za nami je še en razburljiv teden. Odkrili smo, da si slovenski zvezdniki lahko na različne načine krojijo usodo na družbenih medijih, zato je morda še toliko bolj ključno, da jim tam tudi sledimo. Tako smo lahko naleteli na kar nekaj zabavnih novic in pripetljajev iz sveta slavnih.

Ljubezenski trenutki, ki osvajajo splet
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Lora Roglič Klinc je pretekli teden dominirala domači splet s fotografijami s poroke. Tole je označila za njeno najljubšo, jih je pa nanizala kar nekaj. Všečki so prileteli iz vseh strani, saj se slovensko spletno občinstvo očitno kar ne more nagledati romantike z našim vrhunskim kolesarjem. Tamle pri venčkih se pa seveda skriva njun sinček Lev.

Nekaj novega
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D R I J A N A D I M E C (@adrijanadimec)

Adrijana Dimec, lastnica modne znamke Mera Collection, se je razpisala. Vendarle je bil to zelo poseben dan, saj je naredila še en korak naprej in predstavila – ah, to pa ni povedala. »Komaj čakam, da vam pokažem novega bejbija! Se vam zdaj že kaj bolj svita, za kaj gre,« je podražila in sledilci so se pognali v ugibanje. Olje za lase? Parfum? Očitno bomo morali še malce počakati, da izvemo, kaj je pripravila.

Zvezdnik oboževalec in zvezdnik košarkar
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Tole pa je duet. Challe Salle in Goran Dragić v prijateljskem izzivu pod košem. Prvi kot večni ljubitelj košarke in športnik po duši (in telesu), drugi pa seveda NBA zvezdnik, na katerega bi verjetno vsi stavili, kadar je govora o tekmovanju v metih na koš. Smo pogledali – Challetu žoga ni tuja!

Glasba sredi polja
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A M E R (@hamermusicofficial)

15. septembra so fantje iz skupine Hamer na YouTube pognali nov komad Po poti sonca, ki ga spremlja tudi nadvse simpatičen videospot. Po pravici povedano – ob poslušanju komada nas kar premami, da bi se pod toplim soncem peljali proti morju, potem pa se spomnimo, da je november. Nas pa na poti do naslednje pomladi fantje zabavajo na Instagramu – tokrat s fotko sredi polja, kjer so snemali omenjeni videospot.

Maja Keuc s sanjskim nasvetom
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial)

Pretekli teden je bil tudi v znamenju sanjskega moškega, a ne tako, kot bi od sanjskega moškega pričakovali. Nepremišljen nastop na YouTubu je sprožil nemalo odzivov, katerim se je na pridružila tudi Maja 'Amaya' Keuc, ki je ob čudovito fotografijo zapisala: »En snickers na dan, odžene 'sanjskega moškega' stran.« Dodajte smehec po lastni izbiri.

Knjiga po knjigi
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Nekateri rane izgorelosti celijo na mentalno-fizičnih oddihih, Aljoša Bagola pa je po izstopu iz napetega agencijskega sveta svojo uteho očitno našel v pisani besedi. Na tnalu je že druga knjiga, kot vemo pa gre za nadaljevanje njegovega raziskovanja samega sebe. Mimogrede, njegova prva knjiga Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke je bila po treh ponatisih ena najbolje prodajanih knjig pri nas.

Jan z novim albumom
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

No, evo, pa ga ima. Petnajstega po vrsti. Album, kakopak. Legenda slovenske glasbene scene je zadnje čase sicer redni gost na televizijskih ekranih, saj je svojo podobo in glas posodil 'najboljšemu sosedu', preko tega sodelovanja pa se sedaj na nekoliko nevsakdanji način ponuja tudi njegov celoten studijski album. Kako ga dobite? Naj kar Jan razloži.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.