8. 10. 2021, 17:06

Ta teden na Instagramu: Hajdi in fatalni moški, Anamaria Goltes s skrivnostim prstanom in Luka Basi z novim družinskim članom

IG: hajdi_kj

Prihaja čas introspekcije in poglabljanja v lastne misli. Postavljali si bomo težka vprašanja - smo dovolj dobri, da bi nekoč bili fatalni moški? Bomo kadarkoli tako motivirani za vadbo kot Patricija Pangeršič. Bomo kdaj spoznali nekoga, ki nas bo gledal tako, kot Luka Basi gleda Bello? 

#1 Še ena poroka?!
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Piletič (@rokpiletic)

Kaj pa je tole? Se bo poročil še drugi brat? In tudi ta tako ekspresno, da je skoraj odfrčalo mimo naših radarjev? Na srečo so naše preiskovalne sposobnosti hitro razkrile, da gre za malce drugače ujet trenutek – trenutek, ko je starejši brat dueta BQL po 29. letih le spoznal čudovito Nino. Pod fotografijo pa zapisal: »29 let sem čakal, da sem jo spoznal. Ni me razočarala. Fajn »baba« je.« Upamo, da teh 29 let ni dejansko samo – čakal.

#2 Petke in prstan
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)

Anamaria Goltes je tokrat želela pozornost ukrasti s svetlečimi Yves Saint Laurent šolnci, a smo – podobno kot njeni sledilci – opazili predvsem prstan na roki. Bi lahko pomenil skrivno zaroko? Bomo še malce brskali, da odkrijemo, če je ta prstan tam morda samo zato, da odganja potencialne snubce – ali pa morda pomeni kaj več.

#3 Ujeta s fatalcem
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Hajdi ni izgubljala časa in novo okronanega fatalnega moškega nemudoma zvlekla pred fotografski objektiv. Aljoša Bagola je Hejdi menda navdušil že v času, ko je predstavljal svojo knjigo o izgorelosti, saj jo je spodbudil, da se zamisli nad svojim življenjem in sprejme nekaj nujnih sprememb. »Ne tekmujem več z nikomer, niti me ne zanima več moč in vpliv,« med drugim zapiše Hajdi in se z nasmehom priklopi ob prvega med slovenskimi fatalci.

#4 Njeno fit popotovanje
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Kako najlažje poveš, da nekaj deluje? Če rezultate pokažeš na lastni koži. In ko ravno govorimo o koži, jo Patricija Pangeršič radostno postavi na ogled zato, da pokaže, kakšno telesno spremembo je dosegla. Za motivacijo in tudi kot opomin, da se je projekt Plaža 2022 že začel. Gremo švicat – pa ne samo tako, da gledamo Patricijo.

#5 Pogrešan v Miamiju
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Medtem ko Dragić slavi prvo zmago v predsezoni, komentarji pod fotografijo le pišejo, naj se vrne nazaj v Miami. Navijači ga kar ne morejo pozabiti. Se pa ob tem verjetno vsi sprašujemo, če se bodo uresničile govorice, da se bo pridružil našemu najuspešnejšemu košarkašu Luki Dončiču v Dallasu? Bomo dočakali ta spektakel?

#6 Najnovejši član tudi zalaja
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)

Luka Basi objema nekaj kosmatega in ne, to ni začetek neke neslane šale. V naročju se mu crklja psička po imenu Bella. Je še tako mala, da se istočasno lahko stiska še plišasti medvedek. Pri Luki Bella ne bo edina, ki zna lajati – tam že živi kužek Sky, ki lahko zdaj že začne načrtovati svoje krdelo, s katerim bodo zavzeli celotni Lukov dom.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave