Ta teden na Instagramu: Helena Blagne je učiteljica, Primož Roglič uživa ob morju, turistični boni pa so podaljšani v 2022

19. 11. 2021, 14:51 | Scena

              Ta teden na Instagramu: Helena Blagne je učiteljica, Primož Roglič uživa ob morju, turistični boni pa so podaljšani v 2022 (foto: IG: helenablagne) IG: helenablagne

S turističnimi boni se bomo lahko ukvarjali še vse do junija 2022, kar pa le pomeni, da lahko obiskovanja kotičkov po Sloveniji prestavimo na pomladanski čas, hladne dni pa morda izkoristimo za kakšna potovanja po navdihu Patricije Pangeršič ali Primoža Rogliča. Kam torej? V Dubaj ali v južno Francijo?

Turistični boni do junija 2022!
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Tole se nam zdi, da je za mnoge pomembna informacija. Kar nekaj vas je, ki verjetno v teh dneh mrzlično iščete proste bungalove po slovenskih planotah in kotanjah, ker še niste utegnili spraviti v promet turističnega bona iz začetka korona krize. A brez skrbi – veljavnost bonov je podaljšana do konca junija 2022, kar je objavljeno tudi na uradnem Instagram profilu vlade. Pa veselo načrtovanje prvomajskih ali zgodnjih poletnih počitnic v 2022!

Patricija praznuje
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Za 27. rojstni dan se je osebna trenerka in fitnes vplivnica Patricija Pangeršič zapodila v bogati Dubaj, si nadela luštne bikini kopalke in na plaži posnela dve rojstnodnevni fotografiji – eno od spredaj, eno od zadaj. Pravi, da je za njo najlepše leto do sedaj in da živi življenje, ki ga je včasih lahko le sanjala. Naj ji bo pohod proti tretjemu desetletju življenja potem postlan z vsaj toliko čudovitostmi, kot jih je doživela doslej. Pa vse najboljše, Patricija.

Anina zajtrk anketa
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Ana ponovno od blizu, tokrat v družbi jutranje sklede kosmičev. Razkrila je, da zajtrk najraje poje v dnevni sobi, sedeč na tleh, na tepihu. Zakaj? »Tam je pač nek dober vibe za zajtrk,« napiše v svojem hudomušnem slogu. In potem svojih sledilcem postavi vprašanje – kakšen naj bo zajtrk, slan ali sladek? Večinoma so vsi podobnega mnenja kot Ana – da je pač odvisno od dneva. Saj veste kako je to, včasih paše salama, včasih pa banana. Nam je pomembno le, da se ta zajtrk zgodi v spremstvu kave.

Kolesar na morju
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Le kje se potika vrhunski kolesar Primož Roglič, da ima tako fino vreme? Sonce, morje, ceste z dramatičnimi višinskimi razlikami, vse kar za sprostitev potrebuje pošten kolesar. Kot so prepoznali nekateri sledilci, je v ozadju Saint-Jean-Cap-Ferrat, prelep kotiček v južni Franciji, ki je zaradi izjemno ugodne klime in mirne okolice popularna destinacija za evropsko aristokracijo in mednarodne bogataše.

Učiteljica Helena
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

To je to. Novo poglavje v zgodbi Helene Blagne, ki na Instagramu pravi, da je poučevanje mladih pevskih talentov zakon. Akademije Helene Blagne se predstavlja s sloganom »več kot pevska šola«, v središču podajanja znanja pa je seveda bogatih 20 let pevskih izkušenj naše glasbene dive. Ker vas seveda že praska po grlu in bi radi nemudoma nadgradili tiste pijanske karaoke v fantastično pevsko kariero, lahko kar direktno skočite na uradno stran Akademije Blagne ali pa se priklopite na njihov uradni Instagram profil.

Koketna Tara
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

Nismo čisto razumeli sporočila, ki ga je Tara Zupančič pripisala tej fotografiji, smo pa vsekakor navdušeni nad vizualno komponento celotne objave. Sicer smo precej pozno zaznali, da Tara preko te fotografije promovira štumfke, ker smo bili očarani še z vsemi drugimi podrobnostmi.

Tim s sestrico
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I M K O R E S K O R I (@timkoreskori)

No, tale sestrica je Zala Kores. Te dni je obeležila 25. rojstni dan in obenem pa je še v finalu šova Slovenija ima talent na POP TV. Tako da se vsekakor splača priklopiti tudi na njen Instagram, ker na tole dekle bomo morali biti še zelo pozorni.