27. 8. 2021, 15:03

Ta teden na Instagramu: Jan Plestenjak v Lipici, Nina Pušlar na odru in Lea Sirk v pričakovanju

IG: @leasirk

Živahen teden za slovenske glasbenike! In to ne nujno le na odrih, ob kričečih oboževalcih, saj se je Jan Plestenjak objemal s konjički v Lipici, Lea Sirk se je razveseljevala naraščaja, Big Foot Mama pa so nas spomnili, da so včasih še boljši, kadar so malce izštekani. 

#1 Jan Plestenjak v družbi Lipicanca
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Jan Plestenjak, ikona slovenske glasbene scene, sicer ni pogosto izpostavljen na družbenih medijih. Naredi pa tu in tam tudi kakšno izjemo – recimo, ko se potika po Lipici in uživa v družbi prečudovitih lokalnih senzacij na štirih kopitih. Bolj kot na družbenih medijih bomo Jana v prihodnje verjetno videli kar v živo, saj načrtuje kar nekaj koncertov. Poskusite ga ujeti, ker se lahko zgodi, da se čez hladno sezono spet odkašljamo v lockdown.

#2 Roškar Avdiću prevzel nagrado
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@robertroskar)

Komu ljudje najbolj zaupajo na radijskih valovih? Robertu Roškarju! Čestitke! Samo trenutek? Tukaj nekaj ne štima. Ah, seveda, spet ena Roškarjeva finta. Šaljivi Robert Roškar je namreč za trenutek ta laskavi naziv sunil Denisu Avdiću, ko je njegovo ime na nagradi prelepil s svojim.

#3 Lea Sirk v pričakovanju
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)

Čestitke Lea! S partnerjem košarkarjem Alenom Hodžićem novembra pričakujeta naraščaj. Do takrat jo še čaka nekaj nastopanja, ampak prepričani smo, da se že veseli novega obdobja, ko bo morala energijo porabiti še za koga drugega kot le glasbe nikoli site množice pod odri.

#4 Nina Pušlar napolnila Grad Podsreda
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Nina Pušlar pridno trese svoje glasilke po Sloveniji. Vešča ustvarjanja vrhunskih koncertnih doživetij, je Nina poskrbela, da so bili poletni večeri v njeni družbi vedno energični, zabavni in zato nepozabni. Seveda pa nismo spregledali njenih bleščečih hlač (podrsajte fotografije v levo), ki so nam dale vtis pravega disko glamurja.

#5 Akustična Big Foot Mama se približuje koncu
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Foot Mama (@bigfootmamaofficial)

Big Foot Mama zaključujejo svojo akustično turnejo po Sloveniji in če jih niste uspeli ujeti v tej različici, ste zamudili res prvovrstno glasbeno sladico. Ni še prepozno – nekaj koncertov v izštekani varianti je še na vidiku, prav posebno vabilo pa velja za Domžale, v Letno gledališče Studenec, saj pravijo, da bo akustičen amfiteater eden od vrhuncev turneje. Ne zamudite!

#6 Prva obletnica poroke
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek (@sasalesnjek)

Saša Lešnjek in Alex Volasko praznujeta eno leto poroke in za obletnico sta se odpravila kar na »kraj zločina«. Poročila sta se namreč na Gradu Štanjel, ki je eno izmed popularnejših lokacij za sanjske poroke in prvo uspešno prestano leto v dvoje proslavila prav tam, kjer se je ta pravljica začela.

Naslovna fotografija: Instagram: @leasirk

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.