30. 10. 2021, 14:29

Ta teden na Instagramu: Katarina Benček v Vražje dame, Primož Roglič v poročnih spominih in Eva Boto v vetru

IG: katarina_bencek

Nekateri domači znani po prestolnici iščejo kostanje, drugi se spominjajo lepših, sončnih dni. Poglejmo, kakšne trenutke so pretekli teden zvezdniški obrazi Slovenije zabeleželi na svojih Instagram profilih.

Indira v čakanju na kostanje
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Vsi smo v tej kratki sezoni na lovu za pečenimi kostanji. Tudi Indira je na sprehodu po prestolnici ugotovila, da bi svojo jesensko idilo lahko popestrila s hrustanjem kostanjev. Sveže pečenih. Ker če se še pečejo, se Indira lahko nasloni na ograjo Tromostovja, potisne sončna očala na nos in svojim sledilcem pove, da obožuje jesen. Ker lahko »fura plašče in jaknice in je ne zebe.« Indira, poglej vremensko napoved za naslednji teden, pa če plašč zdrži, se vidimo na kostanjih.

Jesenska romanca
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Srčki v komentarjih so kar deževali, ko se je z romantično objavo oglasila Natalija Verboten. Mladež ji je pobegnila na igrala bližnjega igrišča, zato sta z možem Dejanom Bojičem izkoristila trenutek miru in, kot pravi sama, »zganjala romantiko«. Poročena sta že od leta 2008, skupaj pa dve leti več in kot kaže, znata še vedno zanetiti tisto začetniško iskrico.

Ko gre vse narobe
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA BOTO (@eva_boto)

Eva Boto je računala na lušten Instagram moment ob morju, a so okoliščine zahtevale drugačen rezultat. »Takole izgleda fotkanje, ko gre vse narobe,« je zapisala Eva. »Veter mi kvari frizuro, Lucky se noče fotkat in se boji vode.« Mogoče je pa bolj planšarske narave tale Lucky?

BQL na cviček
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

BQL sta oznanila, da se bosta kmalu potepala po Novem mestu, več informacij bosta razkrila drugič. Kot je zapisano ob fotografiji, se vabita na dolenjski cviček. Piše sicer 'cvajček' ampak jima z veseljem posodimo ponarodel ljubljanski izraz – 'cvikla'.

Katarina med vražje dame
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Katarina Benček je še na svojem Instagramu oznanila novico, da se pridružuje jati vražjih dam, ki v visokih petkah štorkljajo po popularni oddaji na Planet TV. Gledamo jih vsako soboto ob 21. uri, kako se bo med klan treh ljubljanskih in treh mariborskih dam prerinila Katarina, pa bomo videli že v prihodnjih tednih.

Gorivo za Ulo
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Ula Furlan je posedela na bencinski črpalki in zapisala skrivnostno sporočilo: »Hvala, ker me vidiš. In hvala za vražje dober večer.« Sporočilo za Nejca Simšiča, ki stoji za fotoaparatom ali se za zapisanim skriva namig za neko tretjo osebo? Mogoče izvemo, ko se naslednjič srečamo, do takrat pa le odkimavamo, ker smo očitno edini, ki na bencinski skušamo natočiti točno toliko goriva, da je cena na koncu okrogla. 30,25 EUR Ula? Kakšna je to številka. Noben numerolog tega ne potrdi.

Najboljši dan
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Ko Primož Roglič nekaj oznani za najboljši dan, vsi drugi pomislimo na kolesarsko zmago, a fotografija pokaže nek čisto drug trenutek njegove sreče. Sreče, ki – kot zapiše nekdo v komentarjih – kar sije iz fotografije. Mimogrede, Primož in Lora sta se sicer poročila 16. oktobra v Goriških brdih, po vrnitvi iz medenih tednov pa nas zdaj tu in tam podražita s kakšno tako fotografijo. Luštno. Pa še sonce sta imela. 

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak