1. 10. 2021, 11:16

Ta teden na Instagramu: Lea Sirk v nosečniškem kolažu, Hajdi v živo, Ana Klašnja pa kljub ločitvi nadvse sijoča

IG: leasirk
#1 Razkošen razgled 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Razumemo, če sprva niste morja niti opazili. Pa vendarle – tista kristalna modrina v ozadju je čudovito zanzibarsko morje, ki se ga danes takole spominja Patricia Pangeršič. Pravi, da je fizično sicer doma, z mislimi pa še vedno v Zanzibarju, kjer sreba hladen (tretji) mojito. Je na čolnu prostora še za enega?

#2 Urbana nosečka
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alja Perne (@aljaperne)

Alja Perne, ustanoviteljica blagovne znamke The Base Laber, se je sprehodila po Trstu in nas na Instagramu takole obvestila, da bo že drugič postala mamica. Liam se bo tako nadgradil v starejšega bratca, elegantna mamica pa s heštegom #20weekspregnant zapiše: »Na pol poti.«

#3 Do zadnje kapljice
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Kako pa vi dokončate paradižnikovo solato? Duhovita fotografija, ki jo je objavila Ana Praznik, sporoča: »Puščali pa ne bomo.« Njena hčerka Otja je demonstrirala, kako se do zadnje kapljice kisa zmaže dobra paradižnikova solata.

#4 Kaj boste pa vi počeli v petek zvečer?
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Pretekli teden se je začela nova sezona priljubljenega glasbenega šova V petek zvečer, ki se dogaja … hja … v petek zvečer. Na Prvem. Drugo sezono je v ugoden štart pospremila tudi Melani Mekicar, ki se je ob šarmantnem Blažu Švabu fotografirala v impresivni elegantni obleki. Se gledamo … kdaj že? Aja, v petek zvečer!

#5 Hajdi v televizijski akciji
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

In ko smo ravno omenili oddajo V petek zvečer, nas je hitro poneslo tudi k njihovi naslednji gostji. Hajdi Jazbinšek Korošec bo nastopila v oddaji, če heštegi ne lažejo, pa se obeta predstavitev njene uspešnice Oblečem si oblekico.

#6 Nosečniški pop art
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)

Andy Warhol bi bil ponosen. Lea Sirk sije v vseh barvah. Nosečniški kolaž dopolnjuje zanimivo vprašanje: »Pa, da vidim koliko me poznaš,« zapiše Lea. »Napiši barvo, ki najbolj sovpada z mojim karakterjem.« Ni podprto s pregledno anketo, smo pa pokukali v komentarje in zdi se, da večina stavi na – rumeno. Dobra volja, nasmeh, energičnost – Lea sije kot sonce. Bo kar držalo.

#7 Glamurozna Ana Klašnja
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

O, fensi! Glej jo glej, našo balerino. Zdaj se sicer največ govori o njeni ločitvi in odkrivanju nove ljubezni, a nam kar hitro zmanjka besed, ko Ana Klašnja, uštimana kot prava zvezda, sede med žirante v šovu Slovenija ima talent. Tale fotka je za zlati gumb!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.