20. 8. 2021, 14:45

Ta teden na Instagramu: Marjetka s talenti, Tina Maze s hčerko, Borut Pahor pa v bližnjem srečanju s čmrljem

IG: @maraayamusic
Ta teden na Instagramu: Marjetka s talenti, Tina Maze s hčerko, Borut Pahor pa v bližnjem srečanju s čmrljem (foto: IG: @maraayamusic)

Poletne avanture znanih Slovencev se nadaljujejo, se pa že kažejo utrinki zagonov za nove jesenske izzive. Resničnostni šov Slovenija ima talent že nastaja, že obstoječi slovenski talenti pa počivajo ob morju ali pa kolesarijo do morja. 

#1 Tina Maze s hčerko Anouk

Naša najuspešnejša slovenska alpska smučarka ima rada vodo tudi v tekočem agregatnem stanju, tako da se te dni mudi na obmorskih predelih. Od tam je spletno javnost navdušila s fotografijo sebe in svoje triletne hčerke Anouk, pod katero je zapisala: »Oh, moja majhna deklica, kako hitro rasteš.« Tina Maze sicer trenutkov z bližnjimi ne deli velikokrat, tako da je bila tole še toliko bolj edinstvena najdba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

#2 Rebeka Dremelj raziskuje Slovenijo

Medtem ko se večina Slovencev odloči za skok na Hrvaško, naša pevka Rebeka Dremelj oddih preživlja ob dobri domači Krki. In kot kaže, se nadvse zabava. »Res je lepo doma! Domača Krka, dobra družba in obvezna hladilna skrinja na čolnu,« je zapisala in nam dala misliti, da za kakšen fine trenutke ni vedno potrebno bežati prav daleč od doma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

#3 Prihaja nova sezona serije Slovenija ima talent

»Še malo pa bomo poletju poslali lupčka v slovo,« je zapisala Marjetka in s tem potrdila, da se že pripravlja nova sezona lova na talente Slovenija ima talent. Predvidevamo, da bomo tudi tokrat priča nadvse pestremu naboru talentov in 'talentov'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

#4 Ana Praznik sprašuje, kaj imamo rajši

Radijska voditeljica, televizijska voditeljica in glasbenica se trenutno sprošča na obali, mi pa ob tem že čakamo, kdaj bo spet pograbila macolo in podrla kakšno knauf steno v dobrodelni oddaji Delovna akcija. Jo že kar malce pogrešamo, pa tudi njeno vedno bolj razigrano in sproščeno ekipo delavcev, ki znajo še tako zdelane jazbine spremeniti v čudovite domove. A zaenkrat lahko z Ano le debatiramo, ali imamo rajši sončne zahode ali vzhode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

#5 Hajdi razkriva nore avgustovske stajlinge

Nekdanja popularna otroška pevka in sedaj uspešna podjetnica je iz rokava stresla kar sedem različnih avgustovskih stajlingov. Odkrila je namreč da je veliko sledilcev pridobila ravno zaradi svojih modnih nasvetov, s katerimi bogati svoj Instagram profil. Prelistajte njene tokratne ideje – morda pa kaj od tega pograbite tudi za lastno omaro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

#6 Roglič zopet oblekel rdečo majico

Včeraj smo spet stikali pesti, ko je Roglič ob koncu pospešil in skozi ciljno črto prikolesaril drugi. Etapno zmago je tokrat »prepustil« Magnusu Cortu Nielsenu, sam pa se nasmehnil ob ponovni osvojitvi rdeče majice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

#7 Tudi Pahor na kolesu

Ko smo že pri kolesarjenju – včeraj se je predsednik Borut Pahor s kolesom napotil iz Ljubljane do Izole. »Uživali smo vsi, še najmanj čmrlj, ki se mi je zaletel tik pod oko. Moji ljubi sodelavci so zel kirurško odstranili, tako da ni bilo frke,« je šaljivo zapisal pod fotografijo, ki pa je seveda spet razdelila slovensko spletno občinstvo. Ne vemo sicer zakaj – možno, da so nekateri navijali za čmrlja. Temu je predsednik tudi namenil ključnik #bumblebee. Zdaj bo naš predsednik vselej zvezan z oboževalci Transformerjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.