25. 9. 2021, 11:00

Ta teden na Instagramu: Milijonski Challe Salle, Goran Dragić kot fotomodel in vrnitev Tineta Urnauta

IG: @challe_salle

Kdo je legenda? Nekdo, ki ima 2 milijona ogledov na YouTube, bi se morda že kar štel za legendo, kajne? A tudi na Instagramu je pestro - ko nekateri želijo podaljšati čas v kopalkah še tja do noči čarovnic, pa so drugi že popolnoma utečeni v kopico ustvarjalnih projektov. Če imate kakšen skrit talent, je to morda vaš čas.

#1 Dragić postaja pravi fotomodel
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Opa! Goran Dragić bi brez težav zagnal popoldanski s.p. in včasih košarkarski parket zamenjal za modne brvi. Na Instagramu je objavil nekaj modnih fotografij, na katerih je poziral s svojo najboljšo prijateljico – žogo. Komentarji so pričakovano simpatični – nekateri ga primerjajo kar z Indiano Jonesom. Hm, če bi žogo zamenjal za bič … 

#2 Afna v Grčiji
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Priljubljena slovenska Instagram zvezdnica Lepa Afna si je poletje podaljšala globoko v jesen tako, da je odfrčala v Grčijo na Kreto, kjer je niz fotografij potem posnela na plaži Matali. Oprema? Skromen bikini. Da bodo očetje vedeli, čigave zvezke kupiti za svoje prestolonaslednike.

#3 Komu zlati gumb?
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

»Še par dni in začne se osma sezona novih, norih, izrednih Talentov,« je zapisala Ana Klašnja, ki se je vrnila med žirijo izredno popularnega šova. 26. septembra na POP TV-ju začnemo spremljati naslednjo rundo skritih slovenskih talentov, nas pa že firbca, kdo bo tokrat našo lepo balerino spodbudil, da užge kar po zlatem gumbu.

#4 Tekaški zagon v New Yorku
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Glej ga, predsednika. Tudi, ko se smuka po New Yorku, ne pozabi s seboj vzeti tekaških copat. Kritike bo morda spet kaj zmotilo, mi pa moramo priznati, da mu tole neusahljivo motivacijo do gibanja kar malce zavidamo. »Zlasti letos je na zasedanju generalne skupščine OZN v New Yorku poln urnik obveznosti. Vendar sem našel čas, da sem tradicionalno obtekel Manhattan, OK polovičko, od 50 ceste ob East river do juga in nazaj ob reki Hudson, do 49 ceste in čez Manhattan preko Times Square, 24km,« je zapisal ponosno.

#5 Duet za znoret
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ferme ☀️ (@fermeana)

Hitri test – veste, kdo na tej fotografiji stoji poleg Nine Pušlar? Ne? No, morda ne še. Boste pa verjetno o njen slišali vedno več in več. To je mlada in izredno nadarjena vokalistka Ana Ferme, ki zdaj že pogumno stopa po svoji lastni pevski poti. Malce jo pogooglajte, da se navdušite nad njenim glasom.

#6 Tine je doma!
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tine Urnaut ️ (@tineurnaut17)

Odbojkar Tine Urnaut je z nasmeškom zakorakal v domače Ravne na Koroškem, kjer so ga po uspešnem nastopu na evropskem prvenstvu sprejeli kot pravega zvezdnika. »Hvala vsem, ki ste me včeraj tako lepo sprejeli doma,« je zapisal pod fotografijami, ki so končale tudi na njegovem Instagram profilu.

#7 Ste za golf?
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Challe Salle sicer resda pozira v golf opremi, a kot zapiše ob fotografiji, golfa v resnici ne zna igrati. Kar pa ni tako pomembno, kot je pomembno to, da je tole v bistvu utrinek iz zdaj že legendarnega videospota za še bolj legendarni komad Legenda, ki je zdaj presegel 2 milijon ogledov. OMG? Precej omg, ja. »Teoretično ga je vsak Sloven’c pogledal 1x ali pa vsak drugi 2x,« nam še matematično razloži Challe. Ej, legenda, bravo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.