15. 10. 2021, 11:06

Ta teden na Instagramu: Sanjski moški s krompirjem, Jan Plestenjak z novim albumom in Primož Roglič z rokerji

IG: gregor_ceglaj21
Ta teden na Instagramu: Sanjski moški s krompirjem, Jan Plestenjak z novim albumom in Primož Roglič z rokerji (foto: IG: gregor_ceglaj21)

Poznojesenske aktivnosti so že v polnem zamahu, pa naj bo to prebiranje krompirja ali priprave na zagon praznične koncertne turneje. Odri so pripravljeni, PCT pogoji izpolnjeni, tako da se lahko počasi že začnemo pogovarjati o načrtih za hladno, a morda tokrat vsaj malce bolj praznično zimo.

#1 Sanjski moški ima krompir
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GREGOR ČEGLAJ☆ (@gregor_ceglaj21)

Dejanski krompir. Pohvalil se je, da ga je prebiral na kmetiji Štular, ni pa videti, da je to kmečko opravilo kakorkoli vplivalo na njegovo čisto garderobo in popolno pričesko. Pravi, da je nad izkušnjo navdušen, tako da ga vsekakor pričakujemo v VIP različici resničnostnega šova Kmetija. Bi se najbrž kar dobro odrezal.

#2 Ambasador izgorelosti
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Z iskrenim zapisom se je na Instagramu javil aktualni fatalni moški Slovenije. Aljoša Bagola je bil nad nominacijo presenečen, pravi tudi, da takšne zadeve niso ravno v njegovi coni udobja. Na koncu pa še – zmaga. Z obrazložitvijo, da je s svojim sporočilom najbolj zaznamoval preteklo leto. Če ste tik pred tem, da vam zdravnica napiše potrdilo o izgorelosti, se najbrž strinjate.

#3 Skrita pod klobukom
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek (@sasalesnjek)

Simpatična pevka Saša Lešnjek se je na Instagramu javila iz zakulisja snemanja oglasa za znano trgovsko verigo. »To poezija je za dva,« piše Saša in se verjetno prešerno smehlja vsem všečkom, ki iz ure v uro bogatijo njeno objavo.

#4 Njemu dobro je!
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Ikona slovenske glasbene scene, večni Jan Plestenjak, ponosno predstavlja že svoj 15. album. Naslovljen je V naju še verjamem, na naslovnici pa se Jan stiska ob belega konjička in seveda je nekdo v komentarjih našel duhovito iztočnico – 'beli je že zdresiran, sivi bo pa vsak čas …' Eh, kolikor poznamo Jana, se nikoli ne bo pustil zdresirati.

#5 Mlada ljubezen na retro način
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Mlada ljubezen na retro način. Posneto s polaroidnim fotoaparatom – da ne boste mislili, da se Melani Mekicar fotografira s kakšno 25 let staro Nokio. Če bi jo radi videli v pravi ločljivosti, jo raje ujemite na televiziji v oddaji V petek zvečer.

#6 Kolesar in rokerji stopijo na oder …
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Foot Mama (@bigfootmamaofficial)

Ne, to ni začetek slabega vica ampak dejanski dogodek v Zagorju, kjer se je legendarnim slovenskim rokerjem Big Foot Mama na odru pridružil še zdaj že zelo legendarni kolesar Primož Roglič. Če so šli potem skupaj en krog z bicikli pa lahko le ugibamo.

#7 Urbana dama
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

»Če se oblečeš kot dama, se počutiš kot dama,« je zapisala Nika Urbas in se po damsko sprehodila po ljubljanskih ulicah, odeta v kreacije Maje Ferme. Predvidevamo, da je bila fotografirana še preden so temperature zahtevale, da damsko garderobo dopolnimo z malce manj damskimi bundami in plašči. A za Niko ni ovir. »Ti si dama tudi v pižami,« je komentirala ena od njenih sledilk.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.