27. 11. 2021, 11:01

Ta teden na Instagramu: Tjaša Hrovat predstavila hčerko, Ilka Štuhec na dilcah in Luka Donćić nazaj na parketu

IG: @ilkastuhec
Ta teden na Instagramu: Tjaša Hrovat predstavila hčerko, Ilka Štuhec na dilcah in Luka Donćić nazaj na parketu (foto: IG: @ilkastuhec)

Hladni dnevi resda namigujejo, da naj ostanemo doma, v topli postelji, kot bi to rada storila Tara Zupančič, a istočasno hladni dnevi pomenijo tudi začetek nove smučarske sezone. Ilka Štuhec in Peter Prevc sta že na terenu, preverjala kakovost prvega zapadlega snega.

Pozdravljen, svet
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Hrovat Steklasa (@tjasahrovat_steklasa)

Pevka Tjaša Hrovat , ki smo jo spoznali v šovu X-Factor kot članico zasedbe S.W.A.G. in njen mož, glasbenik Uroš Steklasa, sta Instagramu sporočila veselo novico – pridružila se jima je hčerka Lori. »Svet, spoznaj najino Lori,« je zapisala Tjaša, a Lori vseeno skrila v zamegljeno ozadje. Čestitke staršema in – pozdravljena Lori.

Prevc pozdravlja novo sezono
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

»Na prizorišču,« je zapisal v zimska oblačila odet Peter Prevc, ki se je še v temi sprehodil ob skakalnici smučarskega centra Kuusamo in napovedal začetek nove skakalne sezone. Kaj ste pa vi začutili ob tej fotografiji – mi predvsem hud mraz.

Tara bi še spala
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)

Nekje sredi tedna, ko se je vreme prekucnilo v kislo deževno stanje, je Tara Zupančič delila misel, s katero bi se verjetno mnogi poistovetili. »S popolnim zavedanjem, da je delovni dan, pa dopoldan, pa opravkovanje in življenjce … bi se včasih takole zavila v tkano bombažovko in ji pustila, da me malo stisne.« Smo v tem letnem času, ko je zavijanje v tople odeje bolj mikavno kot kofetkanje na prostem. Še dobro, da je danes sobota in lahko sledimo tem težnjam.

Mladoporočenca v Londonu
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Iz vlažnega Londona sta se javila Anej iz dua BQL in njegova srčna izbranka Iza Hrastnik, ki sta se sicer poročila že konec avgusta, a jim mi še vedno radi rečemo kar mladoporočenca. Ker sta mlada in poročena! Logika. Pretekle dni sta se potikala po Londonu in na Instagramu objavila par simpatičnih fotografij. Pohvala tudi hudemu urbanemu stajlingu.

Upogljiv talent
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamia D.V. Šeme (@tamiaseme)

Instagram Tamie Šeme je svojevrstno čudo. Dekle niti na eni fotografiji ni v default stoječem položaju. Povsod je upognjena, prepognjena, zavita kot presta ali vsaj z eno nogo visoko v zrak, ker Tamia je pač neverjetno gibčna in to potem odlično združuje s svojim talentom za ples in gimnastične uprizoritve. Njen nastop navdušuje tudi na šovu Slovenija ima talent in tole je utrinek njenega zadnjega nastopa.

Dončić je nazaj
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

»Luka, ura je 2 ponoči, pojdi spat, ker imaš jutri trening,« je ob Lukovi objavi na Instagramu, v kateri se veseli vrnitve na košarkarski parket, zapisal eden od komentatorjev. Pozno v noč visi naš Luka Dončić na socialnih omrežjih – morda pa je le skušal objavo prilagoditi evropskemu času. Da jo prvi vidimo domači navijači.

Ilka v pogonu
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec)

Smučarska sezona je odprta in Ilka Štuhec se je v polni bojni opremi že zahvalila smučarskemu prizorišču Copper Mountain za odlično izkušnjo. Dilce so pripravljene, kolena spočita, sneg se že nabira. Ilka si obeta ugodno sezono.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.