Nika Vajnhandl | 15. 3. 2022, 09:00

Ta VROČA vplivnica razkrila svojo dieto: Za hujšanje ne rabi vstati iz postelje

Profimedia

Prisluhnite spletni vplivnici. Za to dieto ne boste potrebovali veliko odrekanja ... 

Fitnes vplivnica Ruth Telles je razkrila, kakšen je njen recept do vročega telesa. Brazilka, ki ima na Instagramu 209.000 sledilcev, je povedala, da poleg vadbe v fitnesu in nadzorovane prehrane skrbi tudi za redne spolne odnose.

26-letnica je za The Sun dejala: "Seks dvakrat na dan je kot ena ura teka na tekalni stezi."

"Vredno je"

"Lahko izgubim več kot 400 kalorij, brez napora, kot ga na primer doživljaš pri teku," je razložila, da se njen način vadbe vsekakor splača. Namreč s seksom 'kurimo kalorije in gradimo mišice'.

Pojasnila je, da je oboževalka tako imenovane 'seks diete', ker je veliko bolj prijetna kot obisk v telovadnici - vendar ne razkriva, kaj točno počne med rjuhami, da pokuri toliko kalorij.

Telles se je pošalila, da je njena rutina v nasprotju z rutino olimpijcev, ki se vzdržijo seksa preden tekmujejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐑𝐮𝐭𝐡 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐬 (@ruthytelle)

Samo s seksom vendarle ne gre ...

Če želite shujšati, morate biti v kalorijskem primanjkljaju, kar pomeni, da morate pokuriti več kalorij, kot jih zaužijete s hrano in pijačo. Zato je pomembno omeniti, da Telles preživi veliko časa v fitnesu in se tudi omejeno prehranjuje – kar pomeni, da njena postava ni zgolj posledica seksa.

"Treningu z utežmi posvetim približno dve uri na dan, jem pa zelenjavo, stročnice, beljakovine in izjemno nadzorovane ogljikove hidrate. Tudi pri sladkarijah sem zelo previdna," je povedala za The Sun.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐑𝐮𝐭𝐡 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐬 (@ruthytelle)

Telles na svojem Instagram računu objavlja slike svojih treningov in potovanj. Zaveda se, da jo veliko ljudi kritizira, nekateri pa so celo prepričani, da je njen ozek pas lažna podoba.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.