Julka Firbič | 7. 2. 2021, 18:55

Darja in Alenka (Ljubezen po domače) v tesnem objemu novih fantov

POP TV/posnetek zaslona

Kmalu po koncu šova Ljubezen po domače so vsepovsod začele krožiti novičke, da mladima zaljubljencema Darji in Janezu Reberniku le ni uspelo, tako Darja kot njena najboljša prijateljica Alenka pa sta srečo kmalu našli drugje.

Sedaj obe z veliko žlico uživata zimske radosti na snegu, seveda velikokrat skupaj, le da tokrat nista več le v dvoje, temveč so z njunima izbrancema postali prava zabavna družba, ki skupaj aktivno preživlja letošnje zimske dni. Novonastala ekipa je skupaj praznovala tudi novo leto, in sicer na Rogli, Darja je pod objavo zapisala: »Srečnega pa zdravga pa zaljublenga od nas štirih! Naj se vam v novem letu izpolni vse, o čemer sanjate!!!« Tako sta punci skupaj preživeli nasmejano in zaljubljeno novo leto: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darja Sančanin (@darjasancanin)

Teden dni nazaj je Darja objavila čudovito fotografijo v dvoje, kjer s svojim dragim uživa v sankanju na Rogli, pravi pa, da je najbolj srečna takrat, ko je on tesno poleg nje: »Happiness is when you're right beside me.« #loveisintheair #withmylove #happytimes #happyday #memoriesthatwilllastforever #couplegoals #couplephotography #wellspenttime #happiness #happinesswithyou #rightbesideyou #iloveyou

Darja in izbranec: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darja Sančanin (@darjasancanin)

Dekleti sta na Janeza in njegovo letanje iz cveta na svet gotovo že zdavnaj pozabili in o šovu ohranili le prijetne spomine. Medtem ko je Alenka še nekoliko sramežljiva, Darja svoje nove ljubezni ne skriva in moškega svojih sanj velikokrat objavi na svojih družabnih omrežjih – tako je včeraj (6. 2.) z nami delila njuno gorsko uživanje sušija in zraven pripisala: »Prav tako kot jaz tudi moj dragi obožuje sushi. Kaj pa vi?«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darja Sančanin (@darjasancanin)

Priznati moramo, da njuna nova izvoljenca izgledata nadvse prikupno, Darjin moški pa je na videz tudi nekoliko podoben Janezu! Mi jima želimo vso srečo in naj ljubezen traja! 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.