Živa Avžner | 15. 12. 2021, 10:00

[Talenti] Suzana in Julija: "Zanimivo, da je izpostavljena prav najina povezanost, na kateri za nastop nisva posebej delali."

Damjan Žibert
[Talenti] Suzana in Julija: "Zanimivo, da je izpostavljena prav najina povezanost, na kateri za nastop nisva posebej delali." (foto: Damjan Žibert)

Suzana in Julija sta mamica in hčerka, ki sta v šovu Slovenija ima talent prevzeli naša srca. Zagotovo je tudi vas ganila prečudovita plesna točka, ki sta jo pripravili skupaj. Kateri so njuni najljubši trenutki, kaj je Julija naučila svojo mamico in njuni povezanosti, izveste v nadaljevanju.

M: Julija, imaš svoj najljubši trenutek z mamico?

Meni je najlepše, ko se z mamo stisneva. Na talentih pa mi je bilo najlepše, ko sva dobili zlati gumb in so leteli po zraku zlati listki.

M: Suzana, imate svoj najljubši trenutek s hčerko?

Brez dvoma je to bilo pred devetimi leti, tisti trenutek, ko sem Julijo prvič dobila v svoje naročje - živo in zdravo.

Marko Zavernik
M: Ste ponosni, da je hčerka začela stopati po vaših plesnih stopinjah?

Zelo sem vesela, da Julija obožuje ples in se obenem zaveda, da njena nadarjenost ni dovolj. Te njene majhne stopinje postajajo večje od mojih in to je zame najlepše.

M: Ste imeli kakšen pomislek, preden ste hčerko pri mladih letih izpostavili Sloveniji?

Razmišljala sem, dolgo, veliko posvetov, ni bilo enostavno. Julija je imela glavno besedo. Ja, ne moreš vedeti, kakšen bo izid in ali boš na koncu obžaloval ta korak. Sedaj, ko je že skoraj mimo, pa res en velik hvala za neprecenljive odzive na najino skupno plesno dogodivščino, ki jo bova »narisali« v najino spominsko knjigo.

Damjan Žibert
M: Pravite, da se učita druga od druge. Kaj pa je vas naučila Julija?

Julija ima odlično oko za popravke, s svojimi predlogi včasih sodeluje pri nastanku koreografije in včasih mi svojo razlago pomaga osvojiti kak plesni element, skok, ki se ga sama hitreje nauči.

M: Slovenijo ste ganili do solz. Občudovali smo vajino povezanost s hčerko – se tudi sicer zavedate, kakšno povezanost imata?

Hvala, zelo veseli sva takšnih odzivov. Zanimivo, da je izpostavljena prav najina povezanost, na kateri za nastop nisva posebej delali. To očitno samo potrjuje, kako močne so vezi med starši in otroci. Torej zato so nas naši starši med  puberteto lahko prenašali. Dobra popotnica za naprej torej.

Preberite tudi druge Dialoge: Nika Regoršek o trendih naravnega in minimalističnega videza ter njeni najtežji poslovni lekciji 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.