Uredništvo | 8. 7. 2024, 13:21

Tanja Žagar razkrila, da je zbolela, nato pa ... Kar je sledilo, jo je presenetilo (tole sporoča)

Instagram/tanjazagar

Potem ko je na svoj 42. rojstni dan priljubljena pevka javno spregovorila o bolezni, se je po tednu dni znova oglasila. 

Tanja Žagar je pred enim tednom razkrila, da je decembra lani zbolela za rakom in da še vedno bije bitko s to zahrbtno boleznijo. Kljub vsemu ostaja optimistična in večna pozitivka, kakor jo poznamo.

Tokrat se je priljubljena pevka oglasila na družbenih omrežjih in nagovorila svoje zveste sledilce z besedami, ki jih premorejo le osebe z močno voljo do življenja in velikim srcem.

"Rada bi se vam iz srca zahvalila za vse vaše čestitke, dobre želje, lepe misli, besede spodbude in podpore, ki ste mi jih namenili v teh dneh. Berem, berem in še bom brala, saj ne želim nikogar izpustiti. Čutim, kako med nami kroži tista prava, dobra, pozitivna energija in to je to!!! To potrebujemo!" so se glasile njene besede.

V nadaljevanju pa je zaključila v svojem slogu: "Če bi lahko, bi vsakega posebej objela, a ker to žal ni mogoče, vas pa močno stiskam takole na daljavo in vam pošiljam veliko 'žagarske' dobre volje!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Spomnimo, da je Tanja Žagar ob naznanitvi, da je zbolela za rakom, objavila fotografijo, na kateri ima kratke lase. Ob tem je zapisala, da nas vsaka nova situacija, vsaka nova zgodba lahko veliko nauči in pripelje do novih spoznanj:

"Najlepše spoznanje v tej moji zgodbi pa je to, da je našim otrokom povsem vseeno, če smo dolgolase, kratkolase, brez las, velike, majhne, suhe, bolj okrogle, z več ali manj celulita ... Zanje smo najlepše točno takšne, kakršne smo. In ko mi moja sončka rečeta: 'Mami, lepa si, najlepša si', priznam, da se počutim kot miss sveta." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Hkrati pa seveda ni pozabila na vse tiste, ki se soočajo s podobno usodo ali pa so se znašli v podobni situaciji. Namenila jim je pozitivne misli:

"Naj vam bodo navdih ljudje, ki so polni volje in poguma. Meni je to moja mama, ki je bila kljub svoji bolezni polna življenja in s katero sva še dan prej, preden se je poslovila, dvoglasno peli 'Mi se mamo radi'. Zato imejmo se radi in pojmo 'večglasno' vsak dan. In naj nas bo čim več takšnih, ki tudi v težkih trenutkih ostajamo optimisti in zaljubljeni v življenje," je dodala.