4. 1. 2021, 14:49

V božičnem voščilu toksične tašče je pisalo: "Darilo je stalo 112,40 dolarjev!"

profimedia

Srečen božič, ja. Veliki kovter prevzet. Račun v višini 112,40 dolarja plačan. To je v božični čestitiki zapisala tašča snahi (in sinu).

Družbeno omrežje TikTok je v mnogočem prevzel funkcijo nekdanjih spletnih forumov, na katerih so bile debate o toksičnih taščah neprestano na tapeti. In debata, ki jo je na TikToku o svoji tašči sprožila ena od uporabnic, bi tam gotovo generirala zares veliko pozornosti.

Ker je TikTok prvenstveno video platforma, je svojim sledilcem lahko tudi konkretno pokazala božično čestitko, ki jo je prejela od svoje tašče. In bojda je takšnih sporočil od tašče zdaj že vajena.

Na naslovni strani čestitke so ljubki ptički, v notranjosti čestitke pa natančen popis vseh stroškov, ki jih je tašča 'imela' s sinom in snaho v zadnjem letu.

"Srečen božič, ja ... Veliki kovter prevzet. Račun v višini 112,40 dolarja plačan," piše tašča in nekaj nižje dodaja: "584,89 dolarja račun za elektriko! Skupaj torej 697,29 dolarja. Srečen božič."

"Pa sploh nisem mnenja, da bi kdorkoli moral za božič komu kaj darovati ali prejemati darila," v videu pospremi s komentarjem uporabnica. "Če je v denarni stiski, bi nam lahko to samo sporočila. Ampak njej je ljubše poslati zlobno 'čestitko'."

Video si je na TikToku ogledalo že več kot 120.000 ljudi, številni pa so se strinjali, da 'to ni čestitka, temveč račun'. Našlo se jih je tudi nekaj, ki so se čudili, kako to, da je pozabila v račun všteti še poštne stroške čestitke. 

@sageandwine

Here’s one of THOUSANDS of stories.

♬ original sound - user3837793390001

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.