9. 5. 2020, 13:48 | Vir: STA

Taylor Swift se je po odpovedi turneje zaradi epidemije odločila za prenos nastopa iz Pariza

profimedia
Taylor Swift se je po odpovedi turneje zaradi epidemije odločila za prenos nastopa iz Pariza (foto: profimedia)

Ameriška pevka in tekstopiska Taylor Swift, ki je bila zaradi pandemije novega koronavirusa prisiljena odpovedati več koncertov v sklopu letošnje turneje, je napovedala televizijski prenos pariškega nastopa. Koncert City of Lover! bo 17. maja prenašala televizija ABC, dostopen bo tudi na Disneyjevih platformah pretočnih vsebin Hulu in Disney Plus.

Pevka, ki je lani jeseni izdala album Lover, je po pisanju francoske tiskovne agencije AFP v petek napovedala, da bo enourni koncert, ki je bil posnet lani jeseni v pariškem gledališču Olympia, najprej prenašala televizija ABC, dan zatem bo na voljo na Disneyjevih platformah pretočnih vsebin Hulu in Disney Plus.

"Navdušena sem, da lahko napovem koncert City of Lover! Septembra smo ga snemali v Parizu in mislili, da bi ga bilo zabavno deliti,"je tvitnila 30-letna pevka, znana predvsem po uspešnici Shake It Off.

Prejšnji mesec je Taylor Swift, ki naj bi nastopila tudi na festivalu Glastonbury, a so ga zaradi pandemije novega koronavirusa odpovedali, tudi napovedala, da bodo datumi njene turneje po ZDA in Braziliji prestavljeni v leto 2021.

"Tako sem žalostna, da vas letos ne bom videla na koncertih. Vendar vem, da je bila odločitev pravilna," je tvitnila. In še: "Prosim, ostanite zdravi in na varnem. Takoj, ko bo mogoče, se ponovno vidimo na koncertih. Sedaj pa je najpomembneje, da ostanemo v karanteni v dobro vseh nas."

Prejšnji mesec se je pevka tudi pridružila virtualnemu koncertu One World: Together at Home, za katerega je nastopajoče izbrala Lady Gaga. Na koncertu v podporo zdravstvenim delavcem, ki ga je bilo mogoče v živo spremljati na številnih televizijah, družbenih omrežjih in platformah, so med drugim nastopili še Rolling Stones, Stevie Wonder in Billie Eilish.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.