D.H. | 9. 2. 2022, 11:37

Teh 5 serij (z vročim presenečenjem na 1. mestu) Slovenci najbolj zagreto gledamo na Netflixu

Profimedia

V zadnjih tednih je na Netflixu vzkipelo kar nekaj vrhunskih serij in lestvica najbolj popularnih pri slovenskih gledalcih se je ponovno premešala. Poglejte, katere serije so nas najbolj navdušile.

#5 Archive 81 (prva sezona)

Še vedno dolge zimske noči se odlično popestrijo z dobro mešanico nadnaravnega, skrivnostnega in po potrebi še malce grozljivega. Archive 81 se sicer opisuje kot znanstveno-fantastična grozljivka, a naj vas to ne odvrne, če sicer niste zagreti ljubitelji tega žanrskega koktajla. Zgodba o arhivistu, ki pri obnavljanju zapuščenih video kaset zapade v skrivnostno izginotje režiserja in razkritje čudaškega kulta, je prepričala tako kritike kot gledalce po vsem svetu. Kar 93% ljudi, ki je pogledalo to serijo, ji je dalo pozitivno oceno.

#4 The Sinner: Percy (četrta sezona)

Še četrtič se je vrnil Bill Pullman kot utrujeni, a še vedno divje zagreti detektiv, ki si je po mučnem primeru v tretji sezoni zamislil oddih v umirjenem obmorskem mestecu. A tragedija ne počiva in hitro smo potegnjeni v divjo družinsko sago, polno temačnih skrivnosti in neslutenih preobratov. Sinner je znan kot kriminalka, ki se razvija počasi, a z intenzivnostjo, ki zagrabi tako močno, da je kar ne moremo nehati gledati.

#3 I Am Georgina (prva sezona)

Verjetno ni malo Slovenk, ki so sanjale bogato življenje ob boku ultra bogatega Cristiana Ronalda. Da bi te sanje lahko dobile oprijemljive podobe, se je Ronaldovovo 28-letno dekle Georgina Rodriguez odločila, da delček svojega prostega časa nameni dokumentiranju svojega glamuroznega življenja. In ja, je točno tako, kot bi si predstavljali – jahte, potovanja, bogati nakupi, prestižni avtomobili in na koncu tudi družinska sreča ob bazenu. Saj poznate tisti vic o bogatašu, ki leži na svoji mega jahti, srka limonado in zavzdihne: »Ah, tako malo je treba.« No, to.

#2 Ozark (četrta sezona)

Slovenci smo z vsemi štirimi zakopali v težko pričakovano četrto sezono mafijskega trilerja o družini, ki za svoj obstoj nenehno žonglira med FBI agenti in kartelnimi morilci. Njihova impresivna sposobnost preživetja pod strogim očesom zakona na eni in krvoločnega mehiškega kartela na drugi strani nas je popolnoma prevzela. A pozor! Četrta sezona je trenutno objavljena le do polovice – kar pomeni, da se abruptno konča in bomo morali na drugi sveženj epizod počakati do konca leta, če ne celo do začetka 2023. Če imate raje zaključene zgodbe, morda raje počakajte.

#1 Too Hot to Handle (tretja sezona)

In na prvem mestu – resničnostni šov z veliko gole kože! Slovenci očitno še vedno najraje gledamo kako živijo drugi ljudje. Sploh če so ti ljudje nadnaravno lepi, z optimalnimi telesi, vedno skoraj goli in pahnjeni na tropski otok, kjer je vse nameščeno za konsistentne seksualne avanture. Če potrebujete motivacijo za hujšanje, je tole odlična vsebina – nihče v tem šovu nima več kot 3% telesne maščobe in večinoma se vsi pogovarjajo le o tem, kako vroči in seksi so ostali v šovu. Kam to pelje? Do izzivov, ki zahtevajo, da počnejo prav nasprotno.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.