Ž.A. | 14. 1. 2022, 18:00

Temnopolti deček PRESREČEN, ko je opazil podobnost z glavnim likom v Disneyjevi risanki

IG: @katchingupwithkenzo / Screenshot

Splet je preplavila simpatična fotografija, na kateri ob televiziji stoji temnopolt deček. Prikupno se nasmiha, saj je opazil, da si je z likom v risanki neverjetno podoben. "Zelo čustvena sem bila, ko sem videla svojega sina, ki lahko ima to izkušnjo in na ekranu gleda temnopoltega dečka, Veselim se za vse njegove vrstnike, ki bodo doživljali podobno," je dejala njegova mami.

Encanto je prvi Disneyev animirani film, ki prikazuje družino latinskoameriškega porekla

Mlada družina je s svojim dvoletnim sinom Kenzom gledala film Encanto. Medtem ko so bili navdušeni nad odlično kvaliteto in družbeno raznolikimi liki, ki so upodobljeni vse bolj realistično, je njun sin opazil nekaj neverjetnega.

Preberite tudi: Na TikToku šokirala tudi vsega vajene: TO vrže vsak dan v poštni nabiralnik BIVŠEGA!

Njun sinček Kenzo Brooks je med gledanjem Disneyjevega filma opazil neverjetno podobnost med sabo in risanim junakom. Bil je nadvse presrečen!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kenzo B. (@katchingupwithkenzo)

"Poglejte Kenza v novem Disneyjevem filmu Encanto," je zapisala njegova mami, ki je ob tem izrazila veliko zadovoljstvo, da so v filmu zastopani tudi temnopolti liki, saj sama med odraščanjem ni doživela česa podobnega. 

Encanto je tako prvi animirani film iz družbe Disney, ki vključuje družino latinskoameriškega porekla. Izšel je novembra lani in prejel zlati globus.

Preberite tudi: Odločitev je padla: Avstralija Đokoviću ne bo izdala vize

Vir: 24.ur, Instagram

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.