R.S. | 5. 12. 2023, 11:41

Tina (Sanjski moški) dobila nespodobno povabilo, takšen je bil njen odziv

Instagram/tinamammamia

Nekateri moški res ne poznajo sramu. 

Tino Blašković smo spremljali v drugi sezoni resničnostnega šova Sanjski moški. Simpatična Primorka je postala znana po svoji dobri energiji in samozavesti. V šovu se je borila za srce Blaža Kričeja Režka, med njima pa ni preskočila iskrica. 

Po koncu šova še vedno išče svojo pravo ljubezen. Na družbenih omrežjih je objavila videoposnetek, v katerem je razložila nedavno prigodo v Zagrebu. "Noben se ne spogleduje boljše od moškega, ki ima doma ženo in otroka," je začela z zgodbo. "Dva tedna nazaj sem šla v Zagreb, kjer imam skupino prijateljic. Skupaj smo šle na večerjo, kjer nam je stregel lep natakar. Cel večer sva se malo spogledovala. Na eni točki so šle moje prijateljice ven kaditi in jaz sem ostala sama. Natakar je prišel do mene in mi rekel, da sem zelo prisrčna in me vprašal, če bi šla kdaj z njim na večerjo. Sem rekla, da lahko, ker sem še nekaj dni v Zagrebu," je povedala. 

@tinamammamia Storytime iz Zagreba in night skincare routine #eucerinslovenija #aquaphor #slugging #poslušajsvojokožo #uporabiaquaphor ♬ original sound - tinamammamia🍋

Vendar ni šlo vse po načrtih. "Potem pa mi je rekel, da mi mora še nekaj povedati. Rekel mi je, da ima ženo in otroka. Jaz sem ga gledala in razmišljala, od kod mu vsa ta drznost. Potem me je vprašal, če še velja večerja in sem mu jasno povedala, da ne. Kako si pač dovoli? Šla sem do prijateljic in smo se skupaj smejale. Letos je drznost očitno na razprodaji in upam da ne bo več naslednje leto. Bodite previdne," je opozorila svoje sledilke.  

Ne spreglejte: 

Njen sanjski moški

31-letnica je v šovu povedala, kakšen je njen sanjski moški: "Definitivno nekdo, ki skrbi za svoje telo in duha. Obožujem moške, ki so izobraženi, v prostem času radi kaj preberejo – članke, knjige. So razgledani in radovedni. Sanjski moški mora biti kulturen ter vljuden do mene in ostalih ljudi. Ima odličen okus za glasbo. Je odločen in prevzema pobudo za organizacijo preživljanja skupnega časa. Zna kuhati in uživa v tem. Obožuje avte in se spozna nanje."