A. R. | 10. 5. 2023, 09:57

Tina Gaber objavila video z dopusta, njen izbranec Robert Golob se ni mogel upreti (to je komentiral)

Instagram/Tina Gaber

Izbranka predsednika vlade je na poseben dan razkrila, kaj si resnično želi.

Tina Gaber je praznovala 37. rojstni dan, ki pa ga je obeležila tudi na Instagramu. S svojimi sledilci, zbralo se jih je že več kot 22.000, je delila močno sporočilo ter razkrila svojo rojstnodnevno željo.

"Pred mnogimi leti so se naše babice in dedki borili za svobodo in mir. Na današnji dan so slavili zmago, za katero so mnogi dali tudi življenje. Zato si na svoj rojstni dan želim, da bi znali ceniti, kar nam je dano in se imeli res radi. Res, res radi!" je zapisala. Ob tem je delila videoposnetek, ki ga je podložila z italijansko uspešnico večnega romatika Erosa Ramazottija Un'Altra Te.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Na videu lahko vidimo, kako se Gabrova navdušuje na sicilijanskimi lepotami, ob tej priložnosti pa je nosila dolgo rožnato poletno obleko. Svoj videz je dopolnila s sandali, nekaj las pa si je spela v eleganten visok čop.

Njeni objavi se seveda ni mogel upreti njen partner, predsednik vlade Robert Golob, ki je njen zapis komentiral: "Zelo lepo napisano," zraven pa dodal emotikon sonca in simbol za zaljubljenost. A kdo je bil snemalec njene zadnje počitniške razglednice, seveda ni razkrila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Naj spomnimo, da sta Gabrova in Golob čez prvomajske praznike domnevno pobegnila na skupni oddih. Na državni proslavi pred dnevom upora proti okupatorju namreč ni bilo premierja Goloba, Gabrova pa je kmalu zatem na Instagramu delila utrinke s Sicilije. Čeprav ni razkrila, s kom je na počitnicah, je pa k videoposnetku dodala iz treh besed sestavljeni ključnik v italijanskem jeziku: "amici, amore, felicitá", kar bi v prevodu pomenilo: prijatelji, ljubezen, sreča.

Vlada Republike Slovenije

Na premiersko funkcijo je Robert Golob vstopil kot poročen moški, a je od lanskega decembra v ločitvenem postopku, kar smo že poročali. Ker je želel utišati govorice o svoji zvezi s Tino Gaber, je pred kratkim v javnosti dejal: "Tina Gaber je že lep čas moja partnerica, živiva skupaj v Ljubljani, z nama sta še dva moja otroka."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.