Uredništvo | 10. 6. 2023, 21:25

Tina Gaber končno objavila fotografijo, na katero smo vsi čakali (FOTO)

Žiga Živulović jr./Bobo

Odkar smo izvedeli, koga ljubi, smo se vsi spraševali, kdaj bo napočil pravi čas, da to stori. In smo dočakali ...

Saj veste, kaj pravijo ... Če ni na Instagramu, ni uradno ali pa se nikoli ni zgodilo. Malo za šalo malo zares, pa vendar. Čeprav predsednik vlade Robert Golob in Tina Gaber svoje ljubezni ne skrivata v javnosti, Gabrova na svojem Instagram profilu še ni objavila njune skupne fotografije. Vse do danes.

S svojimi sledilci je zdaj končno delila fotografijo, na kateri pozira ob svojem srčnem izbrancu Robertu Golobu, s katerim se ta hip mudita v Istanbulu. Kot lahko vidimo, sta na fotografiji oba nasmejana, medtem ko pozirata na manjšem odru in gledata naravnost v kamero. Med njima se bohoti razkošen in velik pokal, ki ga bo na koncu domov odnesel najboljši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Pod objavo je zapisala le: "Za koga navijamo? Man City ali Inter?" Ena od sledilk je komentirala: "Za vaju." S tem je verjetno mislila na nujno ljubezen in jima zaželela, naj zveza traja.

Tina je za to priložnost blestela v čudoviti zeleni obleki z bleščicami, za njeno elegantno podobo pa je tudi tokrat poskrbela modna stilistka Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Nad čudovito modno kreacijo je bila navdušena Tinina sestra Urša Gaber, ki je zapisala: "Kako si lepa." S presežniki pa ni skoparila niti Nika Urbas, ki jo je opisala z besedo: "Prekrasna." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Parček je eden izmed tistih srečnežev in športnih navdušencev, ki si bo lahko v živo na olimpijskem stadionu Atatürk ogledal finale nogometne lige prvakov. V težko pričakovanem finalu se bosta tako pomerila Manchester City in milanski Inter. Naj ob tem omenimo, da so iz predsednikovega kabineta sporočili, da je premier v Turčiji na zasebnem obisku. 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel