P.M. | 6. 11. 2022, 19:13

"To je bila najina velika noč." Poroka nekdanjega ministra na drugem koncu sveta

Instagram/Mark Andrijanič

Parček se je lani že poročil v Sloveniji, pri nas sta si za kraj poroke izbrala Piran. 

"Z Dhruti, ki prihaja iz Indije, naju družijo podobne vred­note, še posebej ljubezen do družine in medsebojno spoštovanje. Družina je v Indiji namreč na prvem mestu in podobno je pri nas, Andrijaničevih," je v nedavnem intervjuju na naši strani povedal bivši minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič 

Med njuno indijsko poroko sta morala iti skozi tradicionalni indijski obred, imenovan haldi, ki naj bi zakonca varoval pred zlom in ju blagoslovil v skupnem življenju.

Ob fotografiji njune poroke, ki je potekala v Rajkotu, četrtem največjem mestu v indijski zvezni državi Gujarat, je ženin v angleškem jeziku napisal: "Najina velika noč." Dodal je ključnike: poroka, ljubezen in Indija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Boris Andrijanič (@markandrijanic)

Njuna poroka v prelepem slovenskem Piranu je bila prav tako pravljična, med svati je bil tudi takratni minister za obrambo Matej Tonin z ženo Marjeto

"Ogromno se učiva drug od drugega, velikokrat pa skupaj tudi kaj dobrega skuhava. Že od nekdaj me privlačijo tuje kulture, zato z veseljem spoznavam Indijo skozi njene oči," je o svoji izbranki povedal Andrijanič.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.