7. 4. 2021, 10:19 | Promocijska objava

To je izdelek, ki ne sme manjkati na vašem naslednjem pikniku

Promocijsko gradivo

Otvoritev sezone piknikov je pred vrati, pomlad se prebuja in z njo čebele, ki že stoletja živijo v slovenski tradiciji in simboliki. V Mercatorju so skupaj z Natureto in slovenskimi čebelarji, v okviru projekta »Moje znamke«, na svoje police postavili izvrstno Delno mleto gorčico z gozdnim medom.

Mercator v projektu Moje znamke izpostavlja domače blagovne znamke, saj ceni pomen sodelovanja in dolgotrajne partnerske povezave s  slovenskimi proizvajalci tudi pri ustvarjanju inovativnih izdelkov.

Tokratni navdih za nov izdelek so bile čebele, ki že stoletja živijo v slovenski tradiciji in simboliki. Prav zato so v sodelovanju z Natureto in slovenskimi čebelarji na police postavili nov izdelek: prvo gorčico z gozdnim medom, ki sledi najvišjim standardom kulinarike. Gorčico s ponosom umeščajo v projekt »Moje znamke«, saj so prepričani, da iskrena partnerstva obrodijo le najboljše.

Poskusite novo delno mleto gorčico z gozdnim medom Natureta na pikniku, ob kranjski klobasi, v sendviču ali na osvežilni pomladni solati.

Več informacij preberite tukaj.

Promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.