21. 12. 2020, 13:11 | Promocijska objava

To je najbolj povezana praznična večerja, ki jo morate videti

Foto: Darja Štravs Tisu

Prazniki so čas, ki jih po navadi preživimo v krogu najbližjih. Na skupnih kosilih, večerjah, izmenjavi daril in toplih besed. Letošnji decembrski prazniki bodo drugačni. Številna potovanja in skupna praznovanja so odpovedana, zato v ospredje prihajajo sveže ideje in tehnologija, ki nam pomaga ohranjati bližino.

Zato so se v Mercatorju odločili in 18. decembra virtualno izvedli Najbolj povezano večerjo vseh časov.

Virtualno so povezali zveste kupce Mercatorja, voditelje Radia 1, znane Slovence, pa tudi Slovence, ki živijo na drugi strani sveta. Tiste, ki imajo poletje, ko je pri nas zima. In tiste, ki imajo dan, ko je pri nas noč.  V goste so povabili priznanega šefa, lastnika Michelinove zvezdice, Uroša Štefelina. Z voditeljema Anjo in Robertom iz Radia 1 so pričarali kulinarični večer, poln zanimivih gostov, ki so zabavali udeležence večerje preko Zooma.

Foto: Darja Štravs Tisu

Prosta mesta na Zoomu so bila takoj zasedena, zato so dogodek prenašali tudi na FB profilih Mercatorja in Radia 1. Najbolj povezana večerja vseh časov je tako prižgala še zadnjo manjkajočo praznično lučko v letošnji Mercatorjevi novoletni kampanji, s katero so skozi različne medije in v sodelovanju z različnimi partnerji povezali ljudi širom Slovenije in onkraj njenih meja.

Če ste zamudili prenos v živo, se vklopili prepozno ali pa bi želeli virtualno druženje izkusiti še enkrat, si lahko Najbolj povezano večerjo vseh časov ogledate TUKAJ.
Foto: Darja Štravs Tisu

Foto: Darja Štravs Tisu

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.